3 метода мъжът да накара жената да се чувства на седмото небе

6624
3 метода мъжът да накара жената да се чувства на седмото небе
Снимка: iStock/Guliver

В любовните отношения жената иска от мъжа да я кара да се чувства в безопасност, да я защитава и пази, да я обгрижва и ухажва. Важно е мъжът до нея да не забравя за комплиментите, независимо от времето, в което сте заедно. Той трябва да показва любовта си и това колко я цени. Мъжът пък от своя страна е доволен и горд, когато половинката му го хвали, благодари и му се възхищава. Може би ви изглежда прекалено приказно и трудно осъществяването на тази хармония, а и поддържането й през годините. Но малките жестове в ежедневието са достатъчни, за да изградите една здрава връзка помежду ви.

Дамите постоянно се стремят да подобрят външния си вид, изпитват притеснение и комплекси от някои части на тялото си, носят грим и се гласят, а любимият е добре да оцени и отбележи това старание, макар че не се е влюбил във вас само заради външния вид. Ако все пак сте мъже, които не са имали дълга връзка до момента или пък имат нужда от допълнителни съвети за това как да накарате половинката си да се чувства като богиня, следващите редове са за вас.

Женските черти и маниери, по които всички мъже полудяват

Устните Според проучване, устните са най-привлекателната част от тялото на жената и затова червеното и розовото червило привличат вним...

Покажете ѝ, че няма нужда да върши всичко сама

Покажете на любимата си, че тя вече не е сама и може да ви се довери за всяко начинание. Предлагайте помощта си, поемайте повече отговорности и отмятайте задачи от домакинската работа, дори тя да не ви е помолила за това. Не бива да карате жена ви да си мисли, че я смятате само за домакиня и прислужница, включвайте се в изпълнението на общите задачи.

Подкрепяйте я във всяко начинание

Някои партньори не приемат напълно работата, хобитата или интересите на жената до себе си, което донякъде е знак на неуважение. Дори на вас да не ви допадат, ако те правят щастливи половинката ви, покажете подкрепата си. Този проблем никак не е незначителен и незачитането на интересите на другия може да доведе до сериозен конфликт и дори раздяла.

Никога жената не трябва да ЧУВА тези 5 НЕЩА

Има  моменти, когато мъжете макар несъзнателно  казват неща, които могат да променят рязко настроението на любимата жена. Сти...

Постоянство и търпение

Трябва да показвате постоянство и търпение особено в началото на една връзка, но това изобщо не означава, че след като спечелите любимата, трябва да спрете да се стараете за задържането й до вас. Продължете с милите жестове и комплименти и в никакъв случай не я приемайте за даденост. Жената до вас трябва постоянно да усеща присъствието ви, макар и не физически, подкрепата и уважението, както и че винаги може да разчита на вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Коя е най-добрата закуска за отслабване?

Забравете за стреса: какво представляват проблясъците и как помагат в борбата с негативността?

Какво могат да причинят високите триглицериди?

40 прости начина да направите един ужасен ден по-щастлив

Зодиите с най-добро чувство за хумор

Тайната на всички дълголетници: това нещо ще удължи живота ви с 5 години

Кои признаци подсказват, че той не ви харесва?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 12 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 12 май /валутен калкулатор/

5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com