3 неща у дома, които не носят никаква радост и източват енергията ни

12059
3 неща у дома, които не носят никаква радост и източват енергията ни
Снимка: https://pixabay.com

Постоянно нямаме време да разчистим вкъщи. Ненужните вещи са навсякъде, а ние все отлагаме тяхното подреждане или преместване. Понякога има предмети, които са напълно ненужни и мястото им е или по таваните и мазетата, или направо в кофата за боклук. Важно е да се разчисти пространството у дома или на мястото, където си изкарваме хляба, защото това може да увеличи доходите ни. Ако то е разхвърляно, късметът и парите няма да ни навестят.

Може би се питате как точно парите се свързват с предметите и вещите у дома?

Нещата изхождат от там, че има предмети, които влияят директно върху нашето емоционално състояние. Ако веднага не се отървем от ненужното количество вещи и не разчистим навреме своето пространство, с течение на времето ние забравяме за това и спираме да ни прави впечатление. А всъщност на подсъзнателно ниво всичко това оказва влияние и унищожава нашата градивна енергия.

Доста хора държат ненужни неща у дома, като все намират оправдание, че нямат време да им намерят място. Най-добре е да си определите един ден от седмицата, в който да преустроите стаите, където живеете или работите. По този начин ще подобрите качеството си на живот и ще отключите прилив на финансова сила.

8 неща, с които никога не трябва да се качвате в самолет

Независимо дали полетът ви е на късо или дълго разстояние, важно е да се чувствате комфортно и да избегнете неприятностите при чекиране...

А ето кои са тези три неща, от които да се отървете:

1. Старо или скъсано спално бельо

Проверете качеството на спалното си бельо. Ако се замислите, човек прекарва огромна част от живота си в сън. Замислете се дали възглавницата ви не е вече за смяна. Дали сменяте често нейните калъфки. Дали е чисто спалното ви бельо или има петънца, които ви дразнят?

Ако откриете дефекти по чаршафите, като например дупки, лекета или пък вече не ви е комфортно да спите върху него поради някаква причина, най-добре е направо да го изхвърлите на боклука без да съжалявате за това. Не го давайте на никой друг, защото ще му донесе лош късмет. Не го местете и на село, защото ще се наложи отново вие или някой друг да спи върху него.

Сменяйте често калъфките за възглавниците с нови. Прането е важно, но ако калъфките ви са захабени, просто си купете нови. Помислете си, че често пъти вие почиствате телефона от ненужни неща в него, но забравяте да смените вашето бельо за спане. Докато спите, вие трябва да се зареждате с енергия, затова комфортът и удобството са на първо място.

Шест вещи от бита, които трябва да сменяте често

Чистият, подреден и обзаведен с вкус и стил дом е визитна картичка за обитателите му. Купувайки мебели и вещи за обзавеждането му, отде...

2. Вещи, които са ви подарили хора, с които сте се скарали или които ви мислят лошото

Може би пазите някои подаръци от суеверие, а не защото ги харесвате? Е, съветваме ви с чисто сърце да се отървете от тях. Представете си, че някой ви е подарил сервиз за сватбата, но още тогава вие не сте били в добри отношения с него. Този сервиз ще ви носи неговия негативизъм и ще хаби от положителната ви енергия. Затова най-добре го оставете до някоя кофа за боклук. Подаръци от хора, които ви мразят нямат място във вашия дом. Те ще ви навяват само неприятни спомени, а това, че сте ги приели от уважение не означава, че трябва да ги пазите.

3. Ненужни вещи, които само събират прах

Пълно е с неща, които със сигурност не ползвате. Не е на хубаво да държите пукнати или полусчупени предмети, защото ви носят лош късмет. Такива вещи не ви зареждат с позитивизъм, а по-скоро само им бършете праха всяка седмица и се чудите къде да ги сложите. Затова ако откриете подобни предмети, които не са ви ценни, а само заемат място и пространство, най-добре ги изхвърлете. Стари, миди, рапани, раковини, статуетки и много други...запитайте се дали някога ще ви потрябват за нещо.

Когато разчистите дома си, вашата мисъл ще е много по-свободна. Ще ви дойдат нови разкошни идеи, които ще реализирате. Разчистването ще ви подейства освежаващо и вие ще почувствате, че имате пространство и комфорт да живеете по-добре. А финансовото ви състояние ще тръгне отново нагоре и късметът ще се завърне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com