3-те двойки зодии, които остават приятели за цял живот

115449
3-те двойки зодии, които остават приятели за цял живот

Някои хора си пасват перфектно - в разбиранията си за живота, във възпитанието и във всичко важно, което създава едно истинско и здраво приятелство. Има 3 двойки зодии, които така си пасват, че да остават приятели за цял живот.

Овен - Везни

Здраво и на практика вечно приятелство, което започва още от ранни години. Овните са защитници на по-слабите, а Везните често имат нужда от помощ. Характерите и на двете зодии са доста различни, но имат сходни черти, които се оказват достатъчни за едно голямо и щуро приятелство. Везните успяват да уравновесят бурния характер на Овните, за което те са им благодарни цял живот. Кратките и незначителни спорове, които се раждат, само подсилват приятелството им. И Овните, и Везните държат много на приятелите си и ги поставят веднага след семейството. Отзивчиви са и винаги си помагат, каквото и да се случи. Тяхното приятелство е единствено по рода си и никога не бива да го губят, каквото и да се случи.

Телец - Рак

Телците са добри по душа, въпреки че понякога създават проблеми. Раците са чисти същества и при тях всичко от открито. Приятелството между тези две зодии се случва постепенно и никога отведнъж. Телците са малко ревниви и единствените проблеми в това приятелство е, че искат да са най-близките приятели на Раците. Цял живот взаимоотношенията между тях са гладки и никога не се карат за сериозни неща. Помагат си, когато стане напечено и когато създадат семейства, остават близки семейни приятели. Лъжи при тях не съществуват. Най-ценното в тяхното приятелство е, че винаги са откровени един с друг и си вярват безрезервно.

Лъв - Риби

Пълно с приключения приятелство, което разбира се, остава за цял живот. Лъвовете са много добри и отстъпчиви хора. Те внасят баланса в това приятелство, макар че Рибите често без да искат се опитват да го нарушат. В действителност и двете зодии са много добри по душа и това е, което ги обединява най-много. Те пътуват на много и различни места, преживяват страхотни моменти, които да могат след това на старини да си припомнят с усмивка. Приятелството между Рибите и Лъвовете е приятелство за пример! Когато се появи проблем между тях, винаги се обсъжда внимателно и споровете остават настрана. Истинските приятели правят така :)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...