3-те двойки зодии, които ще се сгодят до МАЙ

69582
3-те двойки зодии, които ще се сгодят до МАЙ
Снимка: iStock/Guliver

Изглежда, че имате голям шанс до края на годината да минете под венчилото. Планетите за тези двойки зодии са се подредили така добре, че моментът е изключително подходящ. Решени сте, спокойни сте и уверени в това, което предстои. Ето кои са 3-те двойки зодии, които е много вероятно да се сгодят до края на месец май.

Овен - Везни (възможно е и Овен - Телец)

Периодът от началото на април до края на май ще е изключително динамичен в личния ви живот. Ще имате трудна седмица, през която ще трябва да минете заедно. Забравете за егото си и проявете разбиране към партньора си. Когато този труден период мине, ви предстои истинска любовна приказка. Ще преоткриете много от качествата на човека до вас, в които сте се влюбили в самото начало. Ще усетите, че може би не си представяте живота без този човек до вас. Ще оцените истински късметът, който имате. Преломният момент, в който ще разберете, че искате да си кажете "Да" с този човек, ще дойде след кратко пътешествие, на което ще имате време да обмислите внимателно нещата. Нека да ви кажем, че ако вие сте инициаторът на предложението, трябва доста да се постараете да е романтично, защото половинката ви мечтае за това от много години.

Какъв вид сродна душа си според ЗОДИЯТА

В миналото мъжът и жената са били едно цяло. Легендата разказва, че боговете се ядосали на хората, и решили да ги разделят. Оставили ед...

Близнаци - Лъв (възможно е и Близнаци - Козирог)

Не вярвате, че точно вие може да сте следващата сгодена двойка? Е, нека да ви кажем, че и във вашия живот ще станат чудеса. Нали всички казват, че най-хубавите неща се случват точно тогава, когато най-малко очакваш. Изглежда, че скоро сами ще се убедите в това и Съдбата ще ви докаже, че ви е време да бъдете истински щастливи. Не мислете за миналото, забравете колебанията и гледайте смело напред. Трябва да цените добротата и всеотдайността на човека до вас. Кой друг би търпял всичките ви настроения и все пак би ви обичал толкова силно? Любовта ви е специална и това е така още от самото и начало. Предложението за брак ще дойде толкова неочаквано, че ще ви свари напълно неподготвени. Но това му е хубавото - да бъде изненада. Не се тревожете, моментът е много подходящ.

Дева - Риби (възможно е и Дева - Рак)

Малките колебания, които имате към човека до вас ще се разсеят с времето. Ревността, която малко или много се опитва да отрови връзката ви, постепенно ще изчезне. Това става с времето, с доказването и с вярата в любовта, която сте открили един в друг. Не се съмнявайте, че човекът до вас ви е напълно верен. Когато нищо не му липсва, защо да търси другаде щастие? Обичайте го такъв, какъвто е. Не се опитвайте да го променяте и оценете всички качества, които притежава. Предложението за брак трябва да е изключително идейно, защото половинката ви лесно може да се досети и да разбере каква изненада готвите. Посъветвайте се с приятелите й и ще разберете кой е най-правилният начин, по който да направите момента незабравим.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com