3-те зодии, които им идва отвътре да ви побъркат с любов

10210
3-те зодии, които им идва отвътре да ви побъркат с любов
Снимка: iStock

Всички дами могат да ви накарат да се влюбите в тях по един или друг начин, но астролозите разграничават 3 зодии, които са най-добри в това и го правят с лекота. Нека видим кои са представителките на зодиака, които могат да побъркват любовно:

Везни

Дамите Везни са много красиви и интелигентни личности, те са естети – наслаждават се и ценят всичко красиво покрай тях. Ако смятат нещо за непривлекателно – стоят далеч от него. Изискани и елегантни, те обичат луксозния живот. Спътникът им със сигурност трябва да отговаря на идеалите им за красота и мъжественост. Те обаче са непостоянни в любовните отношения. Обичат краткотрайните флиртове и не се задържат дълго в една връзка. Умели са в любовта, присламчват всеки, когото си набележат. В мъжете на харесват прекалената показност и неподдържания външен вид. Може да бъде дребнава и придирчива в определени ситуации. Обича да закъснява и в повечето случаи е съвсем умишлено.

Водолей

Водолеите са доста изискващи дами, имат сериозни критерии за мъжа до себе си и най-важното за нея е да не я третират като обект на сексуално удоволствие, а да я уважават достатъчно, което да й покаже, че мъжът иска да има сериозна връзка с нея. Чувствена и със силен интелект, тя не обича да бърза с развитието на връзката. Не се надявайте още на първите срещи да започнете с интимностите, няма да стане. Тя иска да й докажете, че сте с нея, защото имате истински чувства, а не сексуален порив.
Искрена е, веднага разкрива мислите и емоциите си, обича да се забавлява и е доста социална личност – всичко, което би се харесало на един мъж. 
Стреми се към постоянно надграждане, поставя си нови цели, започва да учи нови неща, при неуспех не се отчайва, а взима най-добрите поуки. Силна и борбена жена, която със сигурност прави впечатление на силния пол. Получава всичко, което иска, и ако вие сте това – значи ви вижда като перфектния партньор. Иска да се чувства като истинска жена в неговите обятия.

Дева

Девите са много емоционални, но имат изключителен самоконтрол. Те няма да ви позволят да вникнете надълбоко и да разкриете чувствата им. Тези потайност и скромност привличат мъжете. Има изискани маниери и винаги се държи подобаващо. 
Стреми се към усъвършенстване, обича да научава нови неща, любопитството й никога не стихва. 
Изключителна енергия, аналитически способности, интелект. Усеща какво трябва да се направи във всяка ситуация, за да се избегнат проблеми. Приятелите й често се обръщат към нея за съвети. 
Отлична любовница и майка, изчаква колкото е нужно идеалния съпруг, идеализира образа му, но пък иска и да достигне и да разкрие всичките негови черти от характера. Обича да прави психологическа картина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...