3-те зодии, които са любящи и честни партньори

29871
3-те зодии, които са любящи и честни партньори
Снимка: iStock/Guliver

В любовта всеки иска да има до себе си партньор, който е добър, честен и дава всичко от себе си за връзката, в която се намира. Много малко хора приемат любовта толкова насериозно, колкото тези 3 зодии. Ето кои са най-милите и честни партньори, които всеки би искал да има до себе си:

ТЕЛЕЦ

3-те зодии, които блестят и засенчват всички останали

Има зодии, които се открояват с много качества и винаги са лидерите, в каквато и среда да попаднат. Те притежават много, а останалите з...

Телците са пазители на домашното огнище, всеки знае това. Те обичат да шетат из кухнята, да създават вкусотии, да украсяват дома за повече уют и винаги да търсят малките неща в живота, които носят голямо щастие. Тяхната най-голяма цел в живота не са нито кариерата, нито пътуванията до екзотични страни. Те мечтаят да създадат голямо и здраво семейство, което да издържи на времето и да успее да съхрани любовта си. Изобщо не си падат по интригите, странят от изневерите и изобщо могат да са много надеждни партньори, на които човек да има вяра и да се чувства обичан и спокоен. Телците обожават да показват на света колко са успешни в личен план и това е тяхната гордост, с която никога не се разделят. Ако искате сериозен партньор, винаги се оглеждайте за Телец около себе си – няма да сгрешите!

ВЕЗНИ

Везните се славят със своето спокойствие и уравновесеност. При тях няма излишни изблици, драми, нерви и каквото още се сетите. Най-хубавото в съвместното съжителство с тях е, че то е спокойно и много щастливо. Везните се радват на семейството, не обичат безмислените флиртове и обикновено можеш да разчиташ на тях през целия си живот. Тяхната мотивация е хармонията вкъщи, това е и тяхното щастие. Везните са много всеотдайни и дават всичко на другите за сметка на себе си. Но това изобщо не им пречи, защото го правят от сърце. Очакват същото насреща и ако получат точно това, никога не биха напуснали семейното гнездо, което са си изградили с толкова труд, обич и постоянство.

СТРЕЛЕЦ

Любовни седмични късметчета за 12-18 октомври

Новата седмица идва с нов късмет! Октомври е пълен с изненади и хубави случки, които ни карат да се радваме на есента, въпреки хладното...

Много хора смятат Стрелците за „ловци“ в любовта. Понякога им се носи славата, че завоеванията не им стигат, че винаги търсят флирт, нова тръпка и нова емоция. Това обаче далеч не е така и ако има такива представители на зодия Стрелец, то по-скоро те са изключения от правилото. А правилото за Стрелците е, че те са много всеотдайни в любовта. Още от самото начало на една връзка дават своята сериозна заявка с поведението си. Спазват си обещанията, идват навреме за срещи и никога не изчакват другия да се обади първи, ако имат желанието те да го сторят. С две думи – не обичат игричките. Стрелците имат много любов и нежност за раздаване, а когато намерят своя партньор, го обсипват с внимание и обич. Те не си падат по това да са с повече от един партньор едновременно, не разбират изневярата и изобщо не я подкрепят. Ако имате връзка със Стрелец, можете да се спокойни, че те ще пазят вечно любовта помежду ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно