3-те зодии, които ще имат нова любов тази есен

251178
3-те зодии, които ще имат нова любов тази есен

Есента е чудесен сезон за нови запознанства и нова любов. Време, в което все повече ти се иска да си бъдеш у дома и да споделяш моменти с любимия човек. За няколко от необвързаните зодии есента ще се окаже истинско приключение.

Овен

3-те зодии, които ще започнат нова връзка през септември

Трябва да си признаем, че лятото без гадже не е толкова забавно. Толкова сте чакали, а любовта не идва отникъде. Време ви е за нова връ...

Няма как да ви се размине. Не и този път. Любовта чука на вратата и е въпрос на малко време, за да се случи. Отначало няма да повярвате, че сте срещнали толкова перфектен човек, но с времето ще разберете, че късметът този път ви се е усмихнал. Само не правете грешката да го сплашите с планове и прекалена настоятелност. Оставете малко загадъчност на намеренията си и това ще се окаже успешният начин, по който да общувате. Несъмнено ще ви се завие свят от всички емоции, които ще ви връхлетят. Бъдете спокойни - влюбването ви няма да е мимолетно, а само началото на едно ново и вълнуващо приключение.

Лъв

Дневен хороскоп за 2 септември Не пазете сърцето си, не се затваряйте и изобщо забравете всичките си страхове. Дойде и вашето време, стига толкова чакане. Вие ще сте този, който ще направи първата крачка. Отсреща може да усетите леко колебание, но това няма да продължи дълго. Разговори до късно през нощта, разходи из града и с нови трепети ще ви посрещне месец септември. Не се чудете как ще задържите интереса на този човек, защото той ще бъде абсолютно взаимен. Ще разберете някои неща за себе си и ще чуете истинско и непринудено мнение за страхотните черти в характера, които притежавате. Насладете се на всеки един миг.

Дева

Чарът ви ще си свърши добре работата. С усмивката си може да привлечете вниманието на всеки. Очаква ви вълшебен месец, в който ще срещнете специален човек. Влюбването няма да стане отведнъж, но след няколко седмици ще се чудите това ли е човекът за вас... Химията, която ще усетите, е нещо, което никога не сте изпитвали досега. Не бързайте със заключенията, но изживейте всеки миг пълноценно. От вас зависи дали това влюбване ще се превърне в голямата ви любов. Ключът към това е да не бързате и да оставите нещата да се развиват бавно и естествено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com