3-те зодии, които ще превземат месец МАЙ

8849
3-те зодии, които ще превземат месец МАЙ
Снимка: iStock/Guliver

Бъдете амбициозни, не жадни.

Докато почти всички имат някаква амбиция, измерена с хороскопа им, има някои амбициозни зодиакални знаци, които отвеждат нещата до следващото ниво – взимане нещата категорично в свои ръце.

6-те зодии, които обожават отворените връзки

Приемането на отворените връзки може да проработи при тези зодии. Какво представлява отворената връзка? Двойките често са любопитни за...

Ето някои зодии, които ще превземат месец май!

1. Рак

Много различни препятствия ще срещнат Раците на пътя си, но с трудолюбие и проява на характера си, ако не отстъпят, месецът ще стане най-продуктивния за годината. Не се спирайте пред опасностите, направете нужно и ги преодолейте. Човека, в който ще се влюбят Раците, ще се наложи да го отнемат от съперник.

Ще се наложи да проявят цялата си смелост и решителност, но това с което биха се сдобили представителите на Рак, ще прекрои целия негатив от преодоляването на трудностите, т.е. битката си заслужава.

С парите – няма да им е напрегнато, но за голям успех е рано да говорим. За получаването на голям доход трябва още много да направят и да изменят в своята работа и в живота си. На първо място Раците трябва да се откажат от немалкото ненужни харчове.

6-те НАЙ-НАИВНИ ЗОДИИ

Доверието не е нещо, което трябва да се даде без мисъл. Никой не би се чувствал добре ако бъде измъчван или използван. Добре е да имате...

Този месец е добър за малка почивка и лечение на хроничните болежки, да направят диагностика и да се постараят да излекуват тези заболявания, които ги мъчат от доста време и се обаждат периодично.

2. Скорпион

Скорпионите трябва да не изпускат шанса, който им се предоставя от щастливата случайност. Казвайки нужните думи или оказвайки поддръжка в нужното време на човека, тези хора ще получат тези блага, за които толкова дълго са мечтали.

Времето ще накара Скорпионите да помислят за самостоятелна дейност за достигане на слава и финансови блага, които сега дели с колегите си. Желанието им за пари и властване ще ги накара да се стремят към уединена работа.

При много от Скорпионите през май ще се изострят сексуалните пристрастия. За утоляване на тази жажда те ще се отправят към клубове и увеселителни заведения и дори в работата си ще флиртуват и съблазняват противоположния пол.

Колко зрял е един мъж според зодията си

Възрастта не е начин да се прецени нивото на зрялост на някого. Всички познаваме възрасни, които действат като деца, не могат да контро...

3. Риби

Хората от този знак съвсем няма да мислят за любов, но могат да срещнат човека, който в началото дори няма да възприемат като възможност за партньор или за сексуален обект. Но още в края на месеца ще почувстват влечение към този човек и ще поискат да започнат сериозни отношения.

Рибите през месец май ще ги влече към творческа реализация. Тези хора ще се стараят всячески да се изявят, поради което могат да се отправят към големия град в търсене на славата. Тези хора, притежаващи огромен потенциал, отдавна заслужават внимание, но именно през май те ще успеят да реализират всичките си планове.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Как да си направим сами боя за яйца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com