3-те зодии, които ще започнат нова връзка през лятото

143056
3-те зодии, които ще започнат нова връзка през лятото

Любовта идва тогава, когато най-малко очакваш - така казват всички и колко и клиширано да звучи, точно така се случва. Това лято 3 от зодиите ще започнат нова връзка, възможно е и тези, които вече са във връзка да сменят партньора си:

Телец

Ако имате връзка, която върви към своя край, наистина е дошло времето на загубите грешния човек и да срещнете правилния. Не се отчайвайте, ако в началото на лятото останете без половинка, защото в края му ще се влюбите отново. Това влюбване ще е от шеметните, които те карат да забравиш за света наоколо и ще повярваш отново в истинската любов. Не се страхувайте да разкриете и най-съкровените си тайни и мечти, защото човекът, който ще срещнете, е точно като вас.

Стрелец

3-те зодии, от които хората вечно се възползват

Добротата е качество, за което всеки би трябвало да мечтае. Но когато си прекалено добър, хората се възползват от теб и трябва да се на...

Не се затваряйте в себе си и отворете сърцето си за нови срещи и горещи запознанства. Още началото на август ще се запознаете с два различни свята, от които ще ви се наложи накрая са изберете само единия от тях. Хората, които ще се появят в живота ви са отговорни и добри по душа. Само един от тях е толкова близо до вас, че със сигурност трябва да усетите освен страст и нещо по-дълбоко, което ще ви помогне да направите правилния избор.

Скорпион

Ще се влюбите и ще загубите ума си по човек, който познавате от много време, но никога не сте виждали в такава светлина. Интересно е как някои хора в живота си отива и идват точно тогава, когато е дошъл моментът да ги преоткрием. Не бързайте да правите крачка напред, а оставете отсрещната страна да пристъпи към вас. Пуснете се по течението и забравете за всичко - дайте шанс на едно лятно влюбване да прерасне в голямата ви любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com