4 извинения, които най-често използваме при промяна на плановете

1787
4 извинения, които най-често използваме при промяна на плановете
Снимка: iStock/Guliver

Опитвате ли се отчаяно да се измъкнете от някое предварително планирано събитие? След това направете справка с тези правдоподобни оправдания, които обикновено изтъкваме, за да отменим всеки план по всяко време!

Да правите планове в усилията си да бъдете социални и отзивчиви е нещо добро и изглежда доста лесно. Но в деня, в който трябва да се облечете и да осъществите плановете си, започвате да се изнервяте. Точно в този момент ви се иска да можете по някакъв начин да се спасите и да изтъкнете някое правдоподобно извинение, за да отмените по някакъв начин предварителния план.

Понастоящем пандемията спря живота и хората общуват предимно онлайн. Но за подоброто време, имаме за вас някои правдоподобни оправдания, които могат да ви бъдат максимално полезни, когато искате да отмените някой досаден план! Разгледайте 4-те полезни оправдания по-долу.

16 неща, за които жените НЕ трябва да се извиняват

Често ли ви се случва да давате на околните обяснения за поведението и изборите си? Не ви ли писна да се извинявате и да оправдавате се...

„Не се чувствам много добре“

Това е може би е най-лесното оправдание, което можете да дадете и никой няма да ви разпитва или принуждава да се присъедините към групата. Оправданието с вашето здраве е сигурен начин да се спасите от какъвто и да е план. Болестта може да дойде всеки момент и по този начин това несъмнено е правдоподобно оправдание!

"Аз съм разорен"

Това е старо, но добъро оправдание. Това всъщност не е лъжа, тъй като след определен момент човек трябва да се съобразява с харчовете. Чуването на това оправдание ще накара приятелите ви да ви съчивстват и те, надяваме се, да разберат ситуацията ви и да ви натоварят с вината за провалените планове.

Президентският секретар Димитър Стоянов иска депутатът Лъчезар Иванов да му се извини

В отворено писмо до парламента главният секретар на президента Димитър Стоянов призова народния представител Лъчезар Иванов да представ...

„Нещо изникна“

Не е необходимо извинението ви да бъде изключително подробно и имате пълното право да запазите в тайна какво ви е накарало да се откажете плана си. Това оправдание може да се използва за почти всичко и не изисква много мислене. Неяснотата на това извинение ви позволява да го използвате за всяка ситуация, от която трябва да излезете!

"Трябва да работя"

Това оправдание ще работи само ако преди това сте информирали приятелите си за забързания работен график! Това не само ще ви накара да изглеждате отговорни в очите на другите, но ще бъдете безпомощни и невинни, тъй като цялата вина ще бъде на вашия шеф!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com