4 начина да съблазните мъж Козирог

8163
4 начина да съблазните мъж Козирог
Снимка: iStock/Guliver

Мъжът Козирог е идеален партньор ако желаете сила и устременост да преобладават във вашата половинка. Сатурн, планетата на упоритата работа, зрялост и придържане към отговорностите, управлява Козирога. Той още е интелигентен, но с „черно“ чувство за хумор или липса на такова, като цяло. Мъжът Козирог е амбициозен и предпочита да преследва целите си пред това да преследва жените. Рядко има време да се забавлява с романтични идеи.

Ако сте влюбени в Козирог, имайте предвид, че този знак цени властта пред удоволствието, така че трябва да се уверите, че ще подобрите статуса или имиджа му, без да пречите на професионалните му цели.

Каква е разликата между мъжете и жените от една и съща зодия?

4 начина как да съблазните избраният от вас мъж Козирог

1. Докажете, че сте амбициозни

За да привлечете мъж Козирог, демонстрирайте, че сте сериозни да постигнете материален успех в живота си, точно такъв, какъвто и той. Козирозите са привлечени от хора, които са ориентирани към кариерата и са трудолюбиви, също като тях. Ако създавате впечатлението, че сте невъзпитани и мързеливи, интересът на тези мъже ще се изпари много бързо. Колкото повече часове работите, толкова по-високо ще се издигате в очите на Козирог. В края на деня обаче, не го правете само заради него, а предимно заради вашите собствени мечти и цели!

2. Трябва да бъдете търпеливи и да приемате връзката сериозно

Козирозите няма да се обвържат с някого, освен ако първо не са завършили домашното си. Ако решат, че някой си заслужава времето и усилията им, ще се отдадат изцяло на тази връзка. Те изискват някой, който е наясно с концепцията за - „Не влизам във връзки редовно“. И „Щом имам отношения с теб, значи за мен е нещо сериозно и бих искал да го третираш като такова“.

От кои мъже трябва да се пазите според зодията

3. Дръжте мъжа си заинтересован от финансовия си ум

За всеки, който е любопитен относно съвместимостта на мъжа Козирог, знанието, че ще бъдат подсигурени с лекота вашите нужди, е голяма част от привлекателността. Въпреки това, в днешния свят, където всичко върви към равенство, мъжът Козирог също очаква партньорката му да е финансово стабилна. Той не е златотърсач и ако имаш късмета да имаш богатство, той няма да те преследва заради него. За него това е случай да признае, че връзката ви ще се развие и ще устои във времето точно, защото имате същия финансов нюх като него.

4. Покажете, че имате традиционни ценности

Ако искате да привлечете мъж Козирог, първо трябва да пазите в тайна всичко необичайно или нетрадиционно за вашия начин на живот или произход. Тъй като той има дълбоки, консервативни ценности. Ако сте имали традиционно възпитание, уважавате статуквото и сте доволни да следвате безопасен, добре утъпкан път в живота, той ще се чувства много по-спокоен с вас. Работата е там, че мъжът Козирог има големи очаквания към партньорите си и докато тези очаквания не бъдат изпълнени, той най-вероятно ще ви смята за нищо повече от потенциална любовница.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Как е истинското име на Джордж Оруел

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как се пише: полилей или полюлей?
Как се пише: полилей или полюлей?

Думата се изписва правилно по следния начин - полилей, мн.ч. полилеи. Как се пише: посрещна или посрешна? Примери: Полилеят се люлееше...