4 начина, по които бившите се завръщат в живота ни

270593
4 начина, по които бившите се завръщат в живота ни
Снимка: iStock/Guliver

Рано или късно всеки открива любовта на живота си и изживява голямата любовна драма. Дали преди или след любовта на живота, изживяването на голямото разочарование дава отражение върху настоящето. Всеки има какво да разкаже, всеки има и едно име, което остава в съзнанието му дълго време, без да може да бъде изтрито. Често бившият се завръща и с гръм и трясък разбива настоящата връзка. Често се чудим защо точно, когато забравим миналата си тръпка, тя се появява отново и сякаш ни се смее в лицето.

Разпитахме няколко дами за любовните им премеждия. За миналото и за настоящите им връзки. Ето няколко случая, в които самите те споделят, че бившият им се завръща отново в живота им.

1. По време на скандал

3-те зодии, които ще започнат нова ВРЪЗКА през ЮНИ

ЮНИ месец ни е подготвил много изненади в личния живот. Промени, трепети и стари любови, които ще се върнат от миналото ни. Това са 3-т...

Никой не обича караниците. Скандалите са поводи за размисъл над живота и случващото се в ежедневието ни. Повод са и за завръщане в миналото, в онова любимо, спокойно място. Там, където можеш да се сгушиш в нечии прегръдки, да забравиш всички грижи и неразбирателства. Очевидно, скандалът е най-удобния момент за връщане към бившия. Или поне към спомена за него, към човека, който не е успял да те нарани и ядоса така. Преминаването в една нирвана, която си се опитвал да забравиш толкова време.

2. При постигането на успехи

Всеки прави планове за бъдещето. Споделя мечтите и надеждите с любимия. За съжаление често любимият се замества с нов, докато старите мечти се превръщат в нови начинания. Успехът предизвиква желание за споделяне, а кой е по-подходящ от човека, с който си градил планове? Обземате прилив на щастливи спомени, които предизвикват  чувство за липса и неспокойство. И ето, бившият отново се вписва в картинката, макар и липсващ.

3. При правенето на голяма стъпка в живота ти

9 знака, че си с ГРЕШНИЯ партньор

Трудно е да намериш половинка, с която да си сигурен, че ще останеш до края на живота си. Несигурността в любовта в днешно време ни кар...

Приятелят ти прави предложение за брак. Годеж? Готова ли си да оставиш всичко в миналото и да обречеш живота си на този мъж? Естествено мисълта за бившия, общите ви планове за сватба на плажа и рисуването на сватбената рокля. Тогава миналото не е просто мисъл, превръща се в един дълъг миг на размишление. Един кратък момент на настаняване в настоящия ти живот и повод за огромен размисъл.

4. Случайна среща

Вече всичко е отминало и мислиш, че си продължила напред. С половинката ти кръстосвате безгрижно улицата, когато се натъкваш на старата позната гледка. Очите на миналото, вперени в настоящето ти, придружени от престорена усмивка.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 лайфхака как да изберете наистина сладки ягоди

11 последици от кастрацията на домашни любимци - собствениците дори не знаят за това

Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта?

10 неща в къщата, които харчат най-много енергия

Полезни знаци, които могат да предскажат дъжд

Как да спрете да ядете през нощта?

Как се пише: оръдие или уръдие?

Грешки преди лягане, които ни карат да качваме килограми през нощта

Виното на Южна Африка: Нов свят, нови вкусове

Преди да сложите олиото за пържени картофи, сложете това в тигана

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com