4-те зодии, които имат най-здравите СЕМЕЙСТВА

29219
4-те зодии, които имат най-здравите СЕМЕЙСТВА
Снимка: iStock/Guliver

Да изградиш и запазиш във времето едно семейство е много трудно начинание, за което се изисква най-вече любов и много компромиси. Това са двете зодии, които се справят отлично със задачата и имат най-здравите семейства в Зодиака.

ТЕЛЕЦ

Какви женски черти харесват мъжете от тези зодии (ЧАСТ I)

За да опознаят един мъж, жените са склонни да прибягват до външна намеса. Понякога публикуват реклами в сайтове за запознанства, абонир...

Телците са добри пазители на домашното огнище. Те имат много ясна представа какво искат от едно семейно съжителство, но и добре знаят какво трябва да дадат. Този баланс им осигурява едно здраво и щастливо семейство, без кавги, с много обич и разбирателство. Понякога Телците намират своята половинка в живота по-късно от останалите, но това не е от значение, когато всичко върви по мед и масло. Телците са и големи романтици и точно романтичните изненади, които правят поддържат пламъчето живо.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците може и да не открият своята най-голяма любов от първия път, но това не значи, че финалът няма да е щастлив. Има много Близнаци, които първо минават през един развод, за да могат да достигнат до любовта на живота им. За щастие лошите спомени бързо се забравят, когато открият човека със сходни мечти и мисли, с който животът им става песен. Най-хубавото в семейството на Близнаците е това, че много рядко се срещат изневери и затова щастието винаги цари между двамата влюбени в семейството.

СКОРПИОН

3-те зодии, които разбиват чужди семейства

Има хора, които просто не могат да имат нормална връзка, без да получат нужната доза адреналин. Тези зодии обичат да си взимат от чуждо...

Скорпионите разчитат много на страстта. Така те разбират брака и семейния живот – ако има пламъче, ако има страст, то винаги ще има любов и разбирателство. Затова винаги се стремят да са във форма, да изглеждат добре, да разнообразяват живота и да поддържат страстта на ниво. Така техният партньор никога не мисли за други и винаги остава верен на човека до себе си. Истинско щастие очаква всеки, който реши да се задоми със Скорпион.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са много мъдри по душа. Те са разбрали много истини за семейния живот, още преди дори да имат половинка. Водолеите обичат да наблюдават другите хора в обкръжението си. Внимателно анализират грешките им, следят развоя на техните взаимоотношения и добре знаят какво да правят и какво не, за да задържат любовта на живота си винаги до тях. Мъдростта и отдадеността към семейството, карат партньора на Водолея да се чувства сигурен и обичан. Любовта никога не угасва, мечтите никога не спират да се сбъдват и това е ключът към семейното щастие, което Водолеите пазят завинаги.

 

4 двойки зодиите, които ги чака ужасно болезнен развод

Някои двойки просто не са съвместими. Те не могат да останат под един покрив повече от час, но се чувстват неудобно отделно. Астролозит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно