4-те зодии, които не искат и да чуват за брак

20311
4-те зодии, които не искат и да чуват за брак
Снимка: Getty Images/Guliver

Сватбата е огромна стъпка в живота на всеки човек. Както се казва – в реда на нещата си е. Бракът е договор за едно дългосрочно обвързване, което като всеки договро има своите предимства и недостатъци. Ако преди да минеш под венчилото е било задълженително, то днес голям брой хора опитват сякаш да пробягат покрай него.

Ето четирите зодии, които не искат дори за минута да помислят за сватба.

6-те зодии, които са родени под щастлива звезда

Всичко в живота ви върви като по вода. Щастливи сте, здрави, успешни обичани. Какво повече му трябва на човек? Това са 6-те зодии, кои...

Овен

Овенът действа по свой собствен начин и по свои правила. Ако се окаже в любовна идилия, очаква пълно разбирателство и „подчинение“ от човека до себе си. За нищо на света не би рискуват свободата си за сметка на постоянни съображения. Освен застрашената си свобода, представителите на този знак пазят и самите себе си. Във връзките си те рядко успяват да се чувстват цялостни и в синхрон с половинката си.

 

Близнаци

Близнаците се славят със своите комуникативни способности. Винаги завладяват вниманието и успяват да запълнят тишината. Дойде ли времето на задълбочени сериозни отношения, близнаците сякаш изключват. Сякаш някой натиска бутон за режим без звук. Спират да намират общи теми с половинката си, която вече знае до болка всичките им шеги и истории. Бракът за тази зодия е всичко, от което някога са се страхували.

 

3-те зодии, които винаги остават недооценени

Всички ние мечтаем да бъдем оценени, както в личния живот, така и на работното място. Често пъти това обаче не се случва по най-различн...

Стрелец

Хора, които се чувстват най-добре сами или в компанията на приятели. Дори, когато са обвързани, продължават да предпочитат собствената си компания. Бързо губят интерес и са почитатели на краткотрайните връзки. Техните връзки отначалото винаги изглеждат обещаващи. Всичко е прекрасно, дори изглежда, че им харесва. Но осъзнаят ли, че отношенията стават наистина сериозни се отдръпват и започват да водят стария си купонджийски живот, с който успяват да отблъснт човека до себе си.

 

Водолей

Зодията, която се справя най-добре със сериозните връзки. Харесват интимността между двама човека, обичат силно, въпреки че, е трудно да разбереш какво се върти в главата им. Стигне ли се до брак, водолеят лесно може да бъде изгубен. Най-малкото нещо може да прекрати дългогодишни отношения. Всичко върви перфектно, докато един ден просто не им омръзне – тръгват си директно.

Най-съвместимите зодиакални знаци

Понякога не е особено лесно да намерите правилният за вас човек и краят не винаги е особено красив. Хубаво е обаче, че астрологията идв...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Без погрешен завой: Най-дългият прав път в Австралия е 147км без нито една отбивка

Начини за отстраняване на драскотини от стъклото на ръчния часовник

Кое вино върви най-добре за агнешко месо?

3 май 2024 - какво не трябва да се прави на този ден, за да НЕ плачете 40 дни след това

Ходи ли се на гробища на Великден?

Разпети петък 2024 - какво НЕ трябва да се прави днес

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 3 май 2024

Таро хороскоп за 3 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com