4-те зодии, които са изкусни флиртаджии

13527
4-те зодии, които са изкусни флиртаджии
Снимка: iStock/Guliver

Има тип хора, които обичат да се "закачат", да се отпуснат, да флиртуват. За тях флиртът е нещо съвсем не сериозно, не обвързващо.

Но по този начин те могат да подобрят настроението си, да привлекат вниманието на противоположния пол, дори да повишат самочувствието си.

Астролозите ни запознават с четирите знака на зодиака - признати майстори на съблазняването, които могат с помощта на един поглед, подходящ комплимент или дори актьорски талант да завладеят обект на интерес.

1. Близнаци

Всеки знае, че Близнаците са много нерешителна зодия. Те трудно създават силни и трайни връзки, защото никога не са сигурни дали този човек е подходящ за тях или не. И дори да са в сериозна връзка, те продължават да се оглеждат - може би тази, която цял живот са търсили се разхожда някъде наоколо. Затова Близнаците няма да пропуснат да флиртуват, да създават нови познанства във всяка компания. И те могат да привлекат внимание към себе си и лесно го правят.

Близнаците жадуват за тръпки и вълнения, а сериозната връзка не винаги може да им донесе това. Често се влюбват в авантюристи и винаги търсят нещо ново.

2. Везни

Везните са най-големите флиртуващи майстори. Те са хитри, няма да флиртуват прекалено очевидно, но все пак ще го направят дори и да имат сериозна връзка.

Везните са много комуникативен зодиакален знак, те имат постоянна нужда да общуват с нови хора, затова са редовни на различни събития. А актьорските им умения са добре известни, умело ги използват, флиртувайки с обекта на симпатиите си.

Везните лесно могат да се влюбят, да флиртуват невинно, без да се замислят, че това може да бъде причина за прекратяване на съществуваща връзка.

3. Лъв

Лъва винаги иска да доминира във всяка връзка, за него е много важно да има свобода на действие. Това не означава, че той е грешен партньор, но той толкова харесва процеса на съблазняване, че не може да се откаже, за да привлече вниманието на някой човек от противоположния пол. Той обожава да му се обръща внимание, това му дава увереност в себе си, в своята неустоимост. И той знае как да го използва, знае как да завладее човека, който харесва - с поглед, намек, комплимент.

4. Стрелец

Стрелецът може да бъде прекрасен събеседник. След като се срещнете с него, изглежда така, сякаш го познавате от вечността.

Обаче освен приятен събеседник, той е човек, който лесно може да очарова, без дори да полага много усилия. Стрелецът е голям авантюрист, обича тръпките, не иска да стои на едно място и не може да бъде във връзка с един човек дълго.

Вниманието му често е привлечено от някой друг, душата му изисква постоянна новост. Той обича да пътува, да посещава много различни места и да се среща с нови, интересни хора. А Стрелецът може да завладее някого просто като демонстрира най-добрите си качества, флиртът му идва сякаш отвътре, лесно и естествено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com