4 трапезни стола, които съчетават комфорт и естетика

2017
4 трапезни стола, които съчетават комфорт и естетика
Снимка: carmen.bg

Без значение дали търсите трапезни столове за дома или сте собственик на ресторант, комфортът е едно от най-важните неща, за които трябва да съблюдавате при избора си, но това не означава, че трябва да жертвате естетиката.

Има много трапезни столове, които успяват да съчетаят и двата аспекта, като ви предлагат удобство и елегантен дизайн в едно, и в тази статия ще ви запознаем с четири модела от мебели Carmen, които са точно такива.

Изискан и комфортен, този стол е перфектен както за модерната трапезария, така и за луксозен ресторант или хотел. Седалката тип кресло е изработена от висококачествени материали и лесна за почистване дамаска. Краката са от праховобоядисан метал, а интересният им дизайн ще придаде стил на всяка трапезария. KENDAL се предлага в богата гама цветове, което ви позволява да създадете атрактивни и ефектни комбинации.

Свикнали сме да виждаме трапезарии в класически и неутрални тонове, но ако заложите на нестандартен цвят, като жълто, зелено или синьо, това ще добави смелост и съвременност в цялостната визия на помещението. Дизайнът на DOVER e високотехнологичен и модерен, защото конструкцията му позволява въртене на 360° - функция, която освен свобода на движението, ви дава и възможност за лесна и близка комуникация с всеки около вас.

Kомбинирането на различни материали като дърво, метал и текстил е сред най-актуалните тенденции в света на интериорния дизайн. LUTON е едновременно модерен и функционален, и ще донесе една приятна атмосфера в трапезарията ви. Стилът му е подходящ за много типове интериори, като в същото време извитата облегалка и удобна седалка предлагат отличен комфорт.

Искате да привлечете вниманието на всеки гост с изискана атмосфера? Модел ISTRA е това, от което имате нужда. Той има необичайни форми и линии, които ще направят трапезарията ви интересна и атрактивна. Комбинацията от елегантни златни крака и изключително удобство, ще добавят изтънченост и уют във вашия дом.

Трапезните столове са един от най-важните елементи в трапезарията, като често са фокусната точка на стаята. Вместо да се спирате на традиционните модели, може да разгледате интересни и необикновени дизайни с безкомпромисно качество в онлайн магазина на мебели Carmen или да посетите шоурумите в страната на следните адреси:

София, бул. "Брюксел" 14,

Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13,

Варна, бул. "3-ти март" 30А,

Бургас, ул. "Одрин" 50

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com