4 зодии, които обичат да си похапват и винаги ще имат проблеми с килограмите

14439
4 зодии, които обичат да си похапват и винаги ще имат проблеми с килограмите
Снимка: iStock/Guliver

Всеки иска да изглежда добре и да бъде харесван. Някои са създадени от природата да имат страхотна фигура, други пък изобщо не им се отдава и постоянно търсят начини как да отслабнат. Има обаче четири зодии, които каквото и да правят – постоянно дебелеят. На тях просто им е станала фикс идеята да отслабнат и когато я постигнат, следят всеки един грам храна, който поемат. Дори да изглеждат чудесно, често можете да ги чуете да казват, че са дебели или пък трябва да отслабнат. Просто на тях им е заложено и не можете да ги убедите, че изглеждат добре. Вижте и кои са тези представители:

Овен

Овенът за съжаление дебелее от нищото. Те могат да качат и от най-малкия стрес. Причината за това е, че храната се явява като компенсация за неуспехите им и често това ги разстройва. Когато са нервни, те ядат като за световното и можете да видите как от слаби и стройни, стават  едри. За съжаление отслабването е доста трудно и изисква големи усилия.

Любов с някоя от тези зодии е истински кошмар

Много хора мислят, че между любовта и зодиите няма нищо общо, но понякога това не е така. Някои зодии и техните представители могат да ...

Телец

Те просто мразят някои да им казва, че трябва да намалят храненето или пък да следят какво ядат. Чревоугодници са във всяко отношение и определено не им се нрави да им се прави забележка. Рано или късно телецът ще напълнее и тогава ще трябва да влезе във форма. Когато го направи, то отново ще се върне към старите си навици.

Везни

Те са истински хедонисти. Това е древно учение, според което трябва да превръщаме всеки делник в празник. В тази задача везните се справят повече от чудесно. Те са истински почитатели на добрата и вкусна храна. Представителите на тази зодия дори не знаят какво умерено количество, поне що се отнася да яденето. Затова и трупането на излишни килограми при тях просто е неизбежно, ако сами не си наложат ограничения.

Стрелец

Стрелецът няма никакво чувство за мярката. Когато имат някакво разочарование в живота си, те се обръщат към храната. В резултат на това напълняват и след това правят драстични диети. Те са от онези хора, които винаги си мислят, че са дебели и дори в късна възраст мислят за своята фигура.

Тези зодии определено трябва да внимават какво хапват и да не изпадат нито в едната, нито в другата крайност. Партньорите им просто трябва да свикнат, че постоянно мислят за теглото си и нищо друго не ги вълнува толкова много, колкото това. Добре е да проявят търпение, иначе би било истински ад под небето, ако се опитат да се борят с това.

Зодиите, които никога няма да имат пари

С възрастта желанието за печелене на пари преминава в желание за спестяване.  Това обаче не винаги е вярно за някои хора и те така...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com