4 зодии, които задушават половинката си, но не само

7515
4 зодии, които задушават половинката си, но не само
Снимка: iStock/Guliver

Тези зодии са много влюбчиви и не се усещат, когато задушават половинката си. Те искат да знаят какво прави партньорът им във всяка една секунда и не спират да го търсят по телефона. Представителите на тези 4 знака съсредоточават цялото си внимание върху половинката си. Вижте дали вашата зодия попада в тази графа:

Риби

Техните изисквания и принципи относно връзките водят до силно привързване към избраника. В стремежа си да го задържат, Рибите постоянно звънят и пишат на половинката си, отдават й цялата си енергия и любов. Доверяват се на партньора си на сто процента и споделят всяка своя идея и мечта, колкото и странна и нереалистична да е тя. Освен че през цялото време контактуват с любимия човек, те очакват и бързи отговори от тяхна страна.

Близнаци

Това е много социална и общителна зодия. Обичат да контактуват с познати и непознати. Но най-много внимание обръщат на половинката си. Постоянно поддържат разговора жив с всякакви щури идеи и шеги. Търсят какви ли не теми само за да задържат вниманието на другия върху себе си. Не обичат да изпускат моменти от ежедневието на партньора си и чрез позвънявания и съобщения разбират всичко, което ги интересува. А най-интересното е, че Близнаците не са зодия, която се впуска лесно в сериозни отношения, но въпреки това желае постоянен допир с другия.

Рак

Раците обичат вниманието да е насочено към тях, затова постоянно занимават партньора си с всякакви хрумвания и искат да се уверят, че половинката им не обръща внимание на някого друг. Заради егоистичната си същност прекарват цялото си време на телефона, комуникирайки с любимия. Но от друга страна, са мили и романтични. Изпращат любовни послания, забавни снимки, вицове – само за да зарадват другия. Постоянно желаят близост и се стремят да ощастливят спътника си. Въпреки непрестанната комуникация, начинът, по който я осъществяват Раците, не я прави досадна и отблъскваща, а дори и в някои случаи помага на правилното развитие на отношенията и сплотява.

Лъв

Егоистични и самовлюбени, Лъвовете винаги искат да са в центъра на нещата. Но за да постигнат това, трябва да положат усилия и да дадат своя принос. Затова не се отделят от половинката си – дори и далеч един от друг, те намират начин чрез съобщения, телефонни разговори, селфита и т.н. Не се съобразяват със заетостта на другия, искат цялото му внимание за себе си. Споделят своето ежедневие и очакват същото от партньора си. Желаят постоянно да чувстват любовта. По този начин Лъвовете показват чувствата си и това, че ви имат доверие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com