5 действия, които издават, че жената скоро не е била с мъж

2211
5 действия, които издават, че жената скоро не е била с мъж
Снимка: iStock/Guliver

Самотата може да бъде възприема по различни начини – като хубаво и като не толкова хубаво нещо, когато се задържи дълго в живота ни. Има много самотни жени, които по една или друга причина не могат да намерят любовта. Те работят, грижат се за себе си и чакат точната половинка. През това време обаче живеят и правят определени неща, по които можеш да ги разпознаеш отдалеч.

Държи се дръпнато с мъжете – самотната жена обикновено е разочарована и наранена от някой мъж, затова и тя се затваря за останалите. Държи се дръпнато, страни от тях. Ако е сред непознати мъже, няма да ги погледне дори, ще избягва разговори, ще говори с езика на тялото, че не желае да влиза в диалог с тях. Разбира се, в даден момент ще се отчупи и ще започне отново да излиза с мъже, но ако раната е прясна, това ще бъде нейното държание.

Пазарува малко количество продукти – защото готви само за себе си. Ще я разпознаете в супермаркета, защото количката ѝ няма да бъде пълна. Тя пазарува минимум продукти, защото готви само за себе си. Често хапва полуготова или готова храна, защото понякога не ѝ се готви само за нея самата. Може да погледнете и ръката ѝ – вероятно там няма да има пръстен.

Понякога обича да клюкарства с приятелки – това разнообразява живота ѝ, защото той и без това не е особено забавен, обречен на самотата. Говори си за живота на другите, обсъжда, разнообразява се невинно по този начин. Понякога може да се превърне в център на внимание неволно, но това не я притеснява.

Тя се справя сама с всичко – свикнала е да не получава помощ, затова и не търси такава. Носи тежките си чанти от магазина сама, ходи по автобусни спирки, справя се с всички задължения сама. Търси майстори, щом нещо в дома ѝ се повреди, решава проблеми без да ѝ мигне окото, отново сама. Защото нищо друго не ѝ остава.

Успокоява се, когато чува за разделите на своите приятелки – защото вече и те са сами като нея. Не, че го иска, но някак изпитва облекчение, когато не е единствената самотница в групата. Освен това така приятелките ѝ ще имат повече време за нея. Готова е да утеши и да бъде подкрепа на доверениците си. Тя ще говори заедно с вас против онзи, който ви е изоставил, ще бъде на ваша страна и тайничко ще бъде облекчена от това. Ще ви увери, че заслужавате нещо по-добро и че така е трябвало да стане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно