5 притежателки на революционната преса за обем ROWENTA VOLUM’24 получават звездно преобразяване от глава до пети

59122
5 притежателки на революционната преса за обем ROWENTA VOLUM’24 получават звездно преобразяване от глава до пети

Вече са известни 5-те големи победителки, избрани измежду стотиците, присъединили се към националната кампания Rowenta Volum’ 24 Club. Звездният екип на топ коафьора Георги Петков ще се погрижи за цялостния блясък на късметлийките. Перфектната обемна прическа и зашеметяващ грим, както и най-подходящото за дамите облекло, предоставено от модните партньори Sisley и United Colors of Benetton, ще бъдат грижливо подбрани от екипа на коафьора специално за 5-те притежателки на уникалната преса за обем Rowenta Volum’24. Приказната визия на победителките ще бъде увековечена от професионален фотограф и представена на страниците на моднo списание.

Миналата година Rowenta преобрази 6 обикновени български момичета в модни икони, превръщайки ги в лица на световните модни столици Амстердам, Лондон, Милано, Москва, Ню Йорк и Париж. Те имаха шанса да се почувстват като истински звезди и успяха да се видят в различна светлина по последни модни тенденции. Инициативата бе част от кампанията на световната марка, която цели да докаже на българските дами, че могат да изглеждат като звезди от модния подиум без много усилия, с помощта на иновативната преса за обем Rowenta Volum’24. Сега да се срещнат с новото си аз предстои на Михаела Стефанова, Мария Стаменова, Ъшъл Мехмед, Зорница Чобанова и Полина Димитрова.

Rowenta и топ коафьорът Жоро Петков преобразяват 5 късметлийки от глава до пети

Звездният екип на топ коафьора Жоро Петков ще се погрижи за цялостния блясък на 5 дами, които ще бъдат изтеглени чрез томбола в рамките...

А всички дами, които искат да постигнат лесно и бързо блестяща обемна прическа в домашни условия, могат да посетят сайта: http://www.volum24.rowenta.bg/ или Youtube канала на Rowenta Bulgaria, където ще открият съвети и видео уроци как да бъдат неотразими всеки ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com