5 признака, че мъжът ви изневерява

1692
5 признака, че мъжът ви изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена се съмнява малко или много в това дали мъжът ѝ изневерява. Да, понякога това е сладка ревност и може да разпали страстта в леглото, но понякога може да се окаже напълно основателна. И все пак, преди да предприемете каквото и да е действие, трябва са сте напълно сигурни, че мъжът до вас не е толкова верен за колкото се представя. В следващите редове ще ви представим 5 признака, които със сигурност могат да ви бъдат червена лампичка, че нещо не е наред с взаимоотношенията ви.

Сексът се променя

Когато човек води две паралелни връзки, сексът е първият индикатор. Той може рязко да се увеличи или рязко да намалее. Отношението също се променя и това е много осезаемо. Да, понякога стресът в работата и ежедневието дават отражение, но това е временно, а не постоянно.

Разсеян е и отчужден

Ако преди мъжът до вас ви е бил и емоционална подкрепа, то това вече не е така. Ако ви се вижда разсеян, отчужден и вече не споделя с вас, то това е така, защото си има друга. При наличието на втора жена, не очаквайте той да започне да споделя с вас подробности от деня или пък какво се е случило на работа. Той вече го е казал и няма нужда да го повтаря.

Промяна в отношението към вас

Преди ви е подкрепял за всяко нещо, шегувал се е с вас и дори ви е правил комплименти. Сега нещата не стоят по този начин. Той ви се присмива за всяко нещо, циничен е, дори не иска да ви погледне. Спрял е с подаръците, изненадите и изобщо се чудите дали това е същия човек, в когото сте се влюбили. По всичко личи, че той си има друга жена и вие сте просто домакинята вкъщи, за която по неволя е женен. Затова и отношението към вас е пренебрежително.

Начинът на спорене се променя

Да, всички двойки спорят, но дори и начинът, по който го правят може да бъде издаващ. Ако има друга жена и тя знае за вашето съществуване, най-вероятно комуникацията ви се е променила по неин съвет. Това не е най-сигурен начин да откриете дали половинката ви изневерява, защото промяната в аргументите може да се дължи и на прекалено споделяне с други хора. Ако все пак на лице са останалите признаци, то най-вероятно гаджето ви си има друга и най-добре е да прекратите връзката си, за да не страдате още повече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com