5-те най-горещи зодии, които завладяват мъжете

113603
5-те най-горещи зодии, които завладяват мъжете

Има жени, които само с един поглед успяват да покорят мъжете около себе си. Дали с горещо тяло, интелигентност или силна сексуална аура, карат другите жени да бледнеят около тях.

Ето ги петте зодии, които владеят мъжкото съзнание и внимание, без дори да влагат усилия в това.

Как готвят 12-те зодии?

Някои са с две леви ръце, други с три десни... В началото: Овен: Няма да готвя по рецепта! Никой не може да ми казва какво да правя! ...

Близнаци

Никога не скучаете и не се уморявате, или поне го прикривате безпогрешно пред другите. Успявате да превърнете дори и най-скучната и досадна среща в незабравимо събитие, за което всички говорят дълго. Карате хората да се забавляват и да се чувстват развълнувани около вас. Всички го забелязват и наистина оценяват невероятната ви същност. За един мъж е необходимо да поговори само няколко минути с вас, за да осъзнае, че иска да запълвате цялото му време.

4-те зодии, които всеки трябва да има в живота си

Лъв

Вие направо блестите. Влезете ли в стая, предизвиквате мълчание и погледите върху себе си. Предизвикателна сте и карате всеки да иска да е близо до вас. Винаги поддържате перфектна форма и избирате стила си така, че да изглеждате незабравимо. Жените често ви завиждат и се чудят на таланта ви. Същевременно сте любяща личност, която всеки иска да опознае. Мечтата на мъжете за жена, която искат да представят пред приятели и роднини като „гаджето“ им.

4-те силни зодии, които превъзхождат другите

Не всички сме родени с тази сила, която ни прави отличими от останалите и с която се справяме с всички трудности. Има хора, които носят...

Везни

Вашата атрактивност е предизвикана от чара и харизмата ви. Не полагате никакви усилия, за да се харесате, но винаги успявате. Не правите нищо особено и не държите да бъдете център на вниманието, но аурата ви е по-силна от вашите намерения. Държите се освободено и релаксирате през цялото време, сякаш нямате никакви задължения и трудности. Спокойната ви усмивка, кара хората да се чувстват щастливи и омиротворени около вас.

Стрелец

Чувството ви за хумор стреля като Купидон по мъжките сърца. Радвате се на живота и не спирате да се забавлявате, като въвличате всички в невероятното си настроение. Спонтанна сте и това се харесва на мъжете. Винаги можете да ги изненадате, дори и в момент, в който никой не очаква нищо. Вашата непредвиденост изпъстря живота на всички и ви прави супер атрактивна. Можете да превърнете един мъглив ден в слънчево приключение.

Риби

3-те двойки зодии, които не могат един без друг

Има хора, които просто са родени един за друг и го разбират с времето. Всеки търси своята половинка и се надява един ден да я срещне. Т...

Трудно е да ви се устои. Не залагате на гримове, скъпи дрехи и високи токчета, за да спечелите мъжкото внимание. Естествена сте и усмивката ви заразява всички. Вие сте един истински артист, поет, който говори за любов и трепети. Обичате да се смеете и да прекарвате време сред природата. Когато обичате, обичате безкрайно. А какво повече иска един мъж, от любов и огромна усмивка върху лицето на приятелката си?

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com