5-те най-манипулативни зодиакални знака

20547
5-те най-манипулативни зодиакални знака
Снимка: iStock/Guliver

Да правиш нещата по систематичен начин и да манипулираш другия за същото са съвсем различни работи. Манипулацията е една черта, която може да се нарече „сила“ в зависимост от конкретната ситуация. Но някои хора могат да са и доста хищни в това отношение. Как да откривате такива хора? Ако вярвате в зодиакалните знаци, имайте предвид тези зодии, които са най-манипулативни в зодиакалния кръг, според астролозите. Как мислите, дали са прави?

1. Скорпион

Петте най-манипулативни зодиакални знаци, според астролози

Определено има хора, които биха направили всичко, за да постигнат своето, а и са уцелили подход, който работи с всеки. Някои от зодиака...

Скорпионите са изключително потайни и да таят яростта в себе си доста умело. Те имат способността да захапят човек, ако се забъркат с него. Това ги прави страхотни манипулатори. Те могат много добре да играят на жертва и да изиграят картите си по начин, който би им служил много удобно.

2. Рак

Раците, управлявани от Луната, са изключително чувствителни и могат да бъдат отлични емоционални манипулатори. Те могат емоционално да ви хвърлят неща и да ви накарат наистина да се почувствате виновни и така да си свършат работата изключително хитро. Това е най-известната черта на луната и съответно на Рака.

3. Везни

Везните са много нерешителни и обичат да са в добрите списъци  на всички. Те ще ви кажат само това, което бихте желали да чуете и могат много добре да манипулират думите си, за да не ви поставят в положение да се почувствате зле, но все пак да свършат нещата така, както те самите искат.

Най-манипулативните черти на всяка една зодия

Някои хора получават много лесно това, което искат, докато на други им трябва повече време, за да убедят останалите в правотата си. Но ...

4.  Лъв

Лъвът, управляван от слънцето, винаги иска да направи нещата по своя начин. Те обичат вниманието и ще манипулират умело пътя си към върха. Те искат това, което им е на сърце, и не се страхуват да правят каквото е необходимо, тъй като се смятат за кралски особи.

5. Близнаци

Близнаците могат много удобно да сменят местата си, когато и където има нужда. Тяхната личност може напълно да се промени, когато искат нещо да се направи. И те много добре могат да обвиняват другите, което ги прави най-манипулативният зодиакален знак на всички времена.

Пазете се от техния капан, защото няма да се усетите кога ще ви преметнат.

Ето как различните зодии успяват да манипулират останалите

Манипулацията е нещо, към което всички хора прибягват от време на време. Някой постоянно манипулира другите, а други веднъж годишно, но...

Като цяло, всеки се опитва да манипулира околните в своя полза и в това няма нищо нередно. Изброените зодии, обаче, са най-впечатляващите в това отношение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои подправки са абсолютно задължителни за агнешкото?

9 трика за обогатяване на най-обикновения интериор

Какво се яде на Гергьовден по стара българска традиция?

77-годишната Шер с откровено признание защо излиза с много по-млади мъже (ВИДЕО)

86-годишен японец се ожени за първата си любов 60 години след раздялата (ВИДЕО)

Гениалността предавали ли се по наследство?

Как се пише: претекст или предтекст?

Изхвърлете това на Велики четвъртък, за да ви върви през цялата година

Направете това на Велики четвъртък за щастие и късмет

Традиция за Великден 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com