5-те зодии, които ще се сгодят през 2021 г.

13641
5-те зодии, които ще се сгодят през 2021 г.
Снимка: Pixabay

В любовта хубавите неща стават, когато изобщо не се надяваш и нищо не очакваш. Точно тогава идва правилният човек, хубавите емоции и предложението за брак, което е специален момент за всяка една двойка. Ето кои са зодиите, които ще получат годежен пръстен през 2021 година.

1. Телец: За Телците 2021 година ще бъде изпълнена с много емоции и различни преживявания. Ще имат екзотично пътуване, за което отдавна мечтаят и то ще бъде споделено с любимия човек. Именно на това пътуване ще получат и мечтаното предложение за брак. Ще бъде незабравимо – по залез слънце, на брега на морето и с най-милите думи, които някой може да изрече за тях. Телците са сигурни във връзката си, просто чакат този момент да се случи, за да може гордо и с всички сили да извикат „ДА“ на човека, който ги моли да бъдат заедно до края на живота им.

4-те зодии с непоносими характери

Понякога в живота си човек среща хора, с които просто не може да се разбере, колкото и да се опитва. Характерът на човек е изключително...

2. Близнаци: Близнаците понякога чувстват леки колебания във връзката си, но това е нормално и с времето отминава напълно. Имат чудесен партньор до себе си и никога не бива да се съмняват в това колко им е верен, защото той ги обича безрезервно. Още през пролетта на 2021 година партньорът на Близнаците ще реши, че вече е време за нова стъпка във връзката им – а именно предложението за брак. То ще бъде у дома, в много уютна и непринудена обстановка, а емоцията ще е толкова голяма, че Близнаците веднъж завинаги ще се уверят колко ценен човек имат до себе си и че искат да прекарат живота си с него.

3. Везни: Има Везни, които все още нямат сериозна връзка и се чудят как ли това ще им се случи толкова бързо, а и кога ли ще стигнат до годеж. Понякога за една истинска любов не ѝ трябва време, за да се докаже и всичко се случва бързо, когато две сърца започват да туптят на една честота. За обвързаните тази крачка е отдавна чакана и мечтана. Ще се случи към края на годината на малък романтичен уикенд, в който ще чуят най-важният въпрос в живота си. Везните ще бъдат на седмото небе от щастие и веднага ще започнат с организацията по сватбата, която може да се осъществи още през пролетта на 2022 г.

4. Стрелец: Стрелците са много влюбени в живота, в човека до себе си и като цяло излъчват много позитивизъм. Имат успешна кариера, но вече искат да създадат семейство и деца и натам им е насочена цялата енергия. При тях най-важният въпрос ще дойде неочаквано през един чудесен летен ден на морето. Човекът до тях ще подготви много специална изненада, ще им каже колко много ги обича и ще им подари чудесен пръстен. Радостта на Стрелците няма да има граници и те бързо ще кажат заветното „ДА“, след което ще се обадят на всичките си близки и приятели, за да съобщят хубавата новина.

5. Водолей: Водолеите не са много сигурни на този етап, че скоро може да им предстои такова събитие в живота. Обаче, когато една любов е истинска, няма нужда се чака с години, за да можете двама души да създадат семейство. Предложението за брак ще дойде още на Свети Валентин, а към средата на годината ще има и друга новина... че чакат бебе! Може би не е лоша идея да организират сватбата си още лятото, така че да ѝ се насладят и да изпреварят другото щастливо събитие в живота им, което вече ще промени всичко и ще ги направи още по-щастливи.

3 зодии ще се сдобият с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ

Време е за любов и романтика! Декември е толкова вълшебен месец, че предразполага към нови стъпки, осъществени мечти и красиви блестящи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com