5-те зодии от нежния пол, които си падат по лошите момчета

4010
5-те зодии от нежния пол, които си падат по лошите момчета
Снимка: iStock

В някакъв момент от живота си всяка девойка е привлечена от лошо момче, но има някои жени, които са „прокълнати“ цял живот да тичат по такива. Страданията не са малко, а добрите момчета не могат да ги впечатлят. Астролозите определят 5 зодии от нежния пол, които имат слабост към лошите момчета. Нека видим кои са „щастливките“:

Овен

Жените от този зодиакален знак са енергични, амбициозни и обичат приключенията. Те искрено се забавляват с предизвикателствата, които изскачат на пътя им. Именно тези са причините те да не могат да се впечатлят от скромни и добри момчета, защото изобщо не си подхождат спрямо характер. Тя е сигурна, че може да промени лошото момче и гледа на него като на ново предизвикателство. Няма да се спре, докато не го омае. Друг плюс на този вид мъже е, че са смятани за най-добрите в леглото, а какво повече може да иска една жена Овен?

Близнаци

Нежните представителки на тази зодия са интелигентни по природа, но си губят ума стане ли въпрос за лошите момчета. Техните взаимоотношения са необмислени, краткотрайни и забавни. Разбират се отлично с лошите момчета, но не правят общи планове за бъдещето. Разделят се с добри чувства. 

Скорпион

Трудно можем да впечатлим представител на този зодиакален знак, но лошите момчета почти постигат целта. Те по-скоро събуждат интереса и любопитството заради загадъчната си природа. Скорпионките са привлечени именно от това и нетърпеливо искат да разгадаят мистерията около тези мъже. Само една истинска Скорпионка е способна коренно да промени бунтара в добро момче, но само за нея.

Стрелец

Жените Стрелец са авантюристки, обичат приключенията и предизвикателствата. А такива емоции им дават именно лошите момчета. Те си пасват идеално, но за съжаление подобен тип мъже не търсят сериозни и дълготрайни връзки, а това води до терзания от страна на жената. И въпреки това, представителките на тази зодия всеки път се впускат с нови надежди в такава връзка и не се отказват от лошите момчета.

Водолей

Водолейките са интелигентни, независими и отличаващи се от тълпата. Те се изправят срещу всякакви правила и норми, силни са и се справят с всичко сами. Затова се впечатляват много трудно от мъжете. Но лошите момчета бързо размиват тези бариери и с лекота впечатляват и представителките на този зодиакален знак. Те също са бунтари, не се съобразяват с нищо и обичат свободата си – нещо, което се харесва на Водолея. Но ще запазят ли дълго добрите взаимоотношения? Съмняваме се. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com