5-те зодии с нова работа до края на 2017 г.

14637
5-те зодии с нова работа до края на 2017 г.
Снимка: Istock/Guliver

Днес имаме добри новини за изключителна промяна в живота на 5 от зодиакалните знаци! 

Вижте кои зодии ги очаква нова кариера или повишение в работата! 

Овен

Това лято ви мина много бързо и неусетно. Най-хубавото е, че го прекарахте по незабравим начин с любими хора и пътувахте много. Колкото и да не ви се иска, сега дойде време да помислите за нова работата... Определено имате много изисквания относно работното време, средата, колегите и мястото на офиса, но не се безпокойте. До края на този декември ще започнете да правите точно това, което ви е на сърце и ще се попаднете в интересна и ползотворна за вас среда.

Близнаци 

Изминалите месеци упорито търсите нова работа, но все удряте на камък. Започвате да се притеснявате за себе си и за бъдещето си и се питате дали не правите нещата грешно? Вече сте изтощени от постоянните срещи, интервюта, автобиографии и мотивационни писма. Струва ви се, че сякаш късметът не е на ваша страна и ситуацията изглежда наистина безнадеждна. Спрете със трагичните мисли! До края на 2017 година ви очакват страхотни новини и разбира се НОВА РАБОТА. Чакането определено ще си заслужава и ще започнете на позицията, която наистина желаете! 

Лъв 

Сегашната ви работа ви изтощава и не ви носи удовлетворението, което искате. Писнало ви е от колегите и от шефа, който нон-стоп има стотици изисквания за спазване на нови експресни срокове или изпълнението на допълнителни задължения! На всичкото отгоре се стараете много, а миналия месец повишиха друг... Идват светли дни във вашата кариера! Съвсем скоро, ще изникне предложение, което няма как да изпуснете. Не се колебайте и положете всички усилия, за да получите работата, която ще ви направи щастливи. 

Скорпион 

Доста сте активни на работното място и наистина работите с хъс. Последно време проявявате упоритост в офиса, оставате извън работно време и взимате overtime часове. Не си мислете, че това остава незабелязано. Колегите ви уважават и вашият мениджър е забелязал старанието и усърдието ви. Съвсем скоро ще получите повишение, което ще ви направи изключително щастливи! 

Риби

От много време ви се иска да печелите повече и работата ви да бъде като хоби, а не задължение. Искате да смените обстановката и да намирате повече свободно време. Предстоят ви нови възможности, които ще отговорят на всичките ви очаквания. Идните два месеца ще сте затрупани със задачи, но определено резултатите ще си заслужават! Бъдете прецизни в избора си, за да вземете наистина най-доброто решение. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com