5-те зодии с нова връзка през ЯНУАРИ

18497
5-те зодии с нова връзка през ЯНУАРИ
Снимка: iStock

СКОРПИОН

Въпреки че може да бъдете изправени пред предизвикателството най-накрая да получите всичко, което винаги сте искали, дори и да не е от човека, от когото сте искали да го получите, тази година бележи голяма промяна във вашите отношения. Това е всичко за щастието в любовта, отдадени връзки и наистина виждате каква е целта на всичко, което се е случило преди. Очаквайте връзките да станат по-сериозни.

4 зодии, за които ЯНУАРИ ще бъде труден

Даровете на съдбата за различните знаци на зодиака през януари

Началото на януари ще бъде най-доброто време за корекции на задачите и очакванията. От средата на месеца ще се наблюдават значителни пр...

ДЕВА

Ще ви се разкрие любов, за която винаги сте мечтали, но всъщност не можем да си представим, че е истинска. Макар че може да сте склонни да се опитвате да го обясните логически, направете си услуга и се откажете от начина, по който сте подходили преди това към любовта, за да не пропуснете цялата магия от нея. Може да не дойде в идеалния момент или в опаковката, за която сте се надявали, но това не означава, че все още не пристига точно навреме.

КОЗИРОГ

Миналото е зад вас сега, стига да имате смелостта да го оставите там. Сега сте свободни да изберете любовта, която изпълнява всичките ви мечти. Моментът, в който започнете да виждате и да вярвате, че е възможно, е моментът, в който осъзнавате, че късметът е на ваша страна, както и вселената, защото вашата вечна любов може да се разкрие само след като сте на мястото да я получите.

РАК

Най-добрите любовни съвпадения на зодия Водолей

Водолеите са загадъчен знак, те са идеалистични хора, живеят в бъдещето и в ума, те са много креативни хуманисти и изобретатели. Те мра...

Имате партньор и те ви обичат. Игнорирахте ги по някаква причина. Може дори да не знаете това, превърнало се е в начин на живот. Но те са тъжни и искат и имат нужда от вашата любов и внимание и има нещо в днешната седмица, което ще ви събуди и ще ви насочи към тях. След като видите този човек в светлината на Венера, веднага ще разберете къде сте се объркали и късметът ви в любовта ще се промени завинаги.

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през ЯНУАРИ

ВЕЗНИ

Обичате идеята за истина и почтеност, но не сте човек, който иска да изпълнява или да докладва с всеки детайли от живота си. Искате личен живот, който няма нищо общо с партньора ви и точно тогава ще разберете, че вече имате. Този месец ще осъзнаете, че човекът, с когото сте в момента, е златото, което винаги сте търсили. И сте пълни с любовен къмсмет.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Направете това и ще поканите парите в портфейла си

Едни от най-красивите екопътеки в България

Виждали ли сте стари снимки? Ето защо никой не се усмихва на тях!

8 начина да подготвите дома си за лятото

Ще съсипете косата си: 6 неща, които не трябва да правите с къдрава коса

Как се пише: сякаш или сякъш?

Домашни средства, които ще ви отърват от хранителните молци

Как най-лесно да успокоим стомаха на кучето?

Какво може да каже любимият ви чай за вас и вашия характер?

Защо пиенето на алкохол на гладно е опасно за нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com