5-те зодии с нова връзка през ОКТОМВРИ

11539
5-те зодии с нова връзка през ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

ЛЪВ

Обръщането на Веста във Водолей директно ви позволява да се свържете с тази любов, която вече е в живота ви. Да предположим, че сте били в състояние на съмнение или несигурност относно това какво е реално или дали дадена връзка е наистина пълноценна. В такъв случай тази астрологична енергия ще ви покаже какво е истинско. Тъй като Веста управлява вашата същност, да бъдете във Водолей означава, че хвърля светлина върху истинската енергия и жизнената сила на вашата връзка. През септември беше трудно да се чувстваш положително за повечето връзки, просто защото ретроградната енергия го правеше невъзможно. Въпреки това, с Веста, която става директна и прекратява периода на размисъл не само за това кой сте, но и от това, от което наистина се нуждаете в партньора, ще имате възможността да прегърнете любовта с по-голяма увереност, като излекува всяка скорошна несигурност.

Зодиите, на които им трябва малко, за да бъдат щастливи

Всеки иска да бъде щастлив но само представителите на тези зодии успяват да открият щастието в малките неща. Водолей Тези хора имат м...

Зодиите, чиито портфейли ще са пълни с пари през октомври

ВЕЗНИ

Често може да се чувствате недоволни от връзката си не заради човека, с когото сте, а заради това как ограничавате или саботирате любовната си връзка. Дори ако сте били наранявани в миналото, нормално е да искате да вървите бавно. Практикувайте търпение, дори и да е обагрено с малко притеснение. Въпреки това, приемането на нещата толкова бавно, защото се страхувате, може да ви попречи да имате наистина желаната връзка. С лунното събитие в Овен си позволете да се доверите на чувствата си, да следвате сърцето си и да вложите всичко в любовта, която вече е влязла изцяло във вас.

РАК

Опитвате се да разберете накъде да отидете в настоящата си връзка, след като изглежда, че толкова много неща са извадени наяве. Това беше работата на Плутон в Козирог, тъй като този земен зодиакален знак е този, който управлява вашия романтичен живот. Сега всички висящи въпроси относно това какво да правите или какво следва, ще започнат да се чувстват по-ясно. Това не означава непременно, че предстои повторно събиране, но означава, че нещата ще започнат да се подобряват. Ще се почувствате по-ясни в това в каква посока трябва да се движите и ще се почувствате по-позитивни относно взаимодействието си с партньора си.

Месечен хороскоп за октомври 2022 г.

Овен Това е месец, в който ще имате възможността да се справите с много предизвикателства. През първата декада на месеца всичко ще изл...

БЛИЗНАЦИ

Независимо дали сте необвързани или с половинка, този месец ще бъдете свързани с някого, който ще повдигне настроението ви и ще ви накара да почувствате, че любовта е не само жива и здрава в живота ви, но и нещо, което трябва да преследвате, защитавате и поддържате. Този октомври не приемате нищо за даденост; изпитвате огромна благодарност само за това, че сте живи и сега, когато вашата управляваща планета е преминала директно заедно с транзита на Плутон, чувствате, че няма нищо, което да не можете да постигнете. Вие сте мили и привлекателни за този, когото обичате.

Мъжките зодии, които ще ти разбият сърцето

СКОРПИОН

Чувствате се леки този месец, лесно ви е да сте себе си; нямате онова върховно напрежение, което сте поддържали през целия ретрограден Меркурий, и като цяло сте по-достъпни, хората в живота ви ще гравитират към вас. Има един по-специален човек, който ви разбира малко по-добре от всеки друг, и той ще ви даде това, от което се нуждаете този октомври, защото той също е освободен от робството, което идва с двойните ретроградности на Меркурий и Плутон. Това е като да се събудите за нов свеж ден и това ще ви донесе този месец: свежест. Вие сте отворени за любовта и ще я получите, защото вече не стоите на пътя ѝ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...