5 зодии, чиито представители сънуват пророчески сънища

15593
5 зодии, чиито представители сънуват пророчески сънища
Снимка: JillWellington / Pixabay

Биоенерготерапевтът Александра Харис посочи пет знака на Зодиака, чиито представители често сънуват пророчески сънища. Според експерта хората, родени в определени астрологични периоди, имат специална дарба да виждат опасности по пътя си или промени в личния си живот. Някои от тях забравят за пророческите нощни явления, а други се възползват от това и просперират.

Рак

Всеки знак на Зодиака се бори със самотата по свой начин

Овен Не знаете как да бъдете сами, защото ви се струва, че вече сте срещнали всички, които можете да срещнете, и всички тези хора са о...

Хората, родени под този знак, са надарени с творчески таланти и специална чувствителност. Сънищата им са пряко свързани с психологическото им състояние. Ако Ракът изпитва безпокойство, сънищата им идват на помощ – те стават ярки и цветни. Те предупреждават или обратно, съветват ви да направите определен избор, предлагат как да избегнете неприятностите. Сюжетите винаги са драматични и изпълнени с емоции.

Близнаци

Близнаците имат уникалната способност да запомнят сънищата си. И то не в общи линии, а в детайли и за дълго. Това се дължи на факта, че обикновено техните подсъзнателни явления са много изразителни и ярки. Понякога в тях има хора-пратеници, които съобщават какво ги очаква в бъдеще. Това е чудесна възможност да разсъждавате върху живота си и да разберете как да разрешите вълнуващи ситуации.

Везни

Това са МИНУСИТЕ на всеки мъж според зодията

Няма безгрешни и перфектни хора, всички знаем това, но всеки човек си има своите минуси, с които е редно да се запознаем. Ако той е п...

Всичко, за което Везните мислят, по-късно им идва в сънищата. Техният вътрешен свят и фината им чувствителност помагат да разберем трудностите на живота и да ги преодолеем. Също така хората, родени под този знак, могат да срещнат в сънищата си онези, с които им предстои се срещнат. Често след известно време тези герои се появяват в реалния живот. Астролозите съветват Везните да анализират по-често сънищата си, за да се научат как да правят правилния избор с тяхна помощ.

Стрелец

Представителите на тази зодия са истински късметлии. Те не само виждат в леглото си полезни насоки за бъдещето, но не са обременени с кошмари. Положителното отношение към себе си, към живота и всичко свързано с него помага за преодоляване на загубата на сила, умората, лошото здраве и борбата с депресията. Сънят може да покаже на Стрелеца пътя към излитане в кариерата, така че звездите се съветват да бъдат внимателни.

Водолей

Думите на жените от тези зодии винаги се сбъдват

Само жените от три зодии могат да се похвалят с дарбата на пророчеството. Ето от кои зодиакални знаци са дамите, чиито думи винаги се с...

Водолеите са истинските предвестници на нова ера. Те са толкова изпреварили времето си, че трябва да се хранят с впечатления, за да не им омръзне. Те практически не си спомнят пророческите си сънища, но много често се срещат с феномена дежа вю. Именно това се превръща в намек за „пропуснатото“ нощно предаване. За да предскажете наистина съдбата, трябва да се настроите за внимателно четене на всички детайли на съня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии превръщат БОЛКАТА си в СИЛА

Какво отключва най-често агресивно поведение при жените?

Топ 5 на най-каръшките зодии

Как да преодолеем раздялата и да продължим напред?

Назовете любимата си напитка и ние ще ви разкажем за вашия характер

Мъжете ще тичат след вас, ако имате тези 6 черти на характера

Колко често трябва да миете косата си?

Кои растения у дома са опасни за домашните любимци?

Какви са причините за ранното посивяване на косата?

Защо не можете да засадите папрат близо до къщата си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com