5 зодии, които са крале на манипулацията

21149
5 зодии, които са крале на манипулацията
Снимка: Thinkstock

Според наблюденията на астролозите, представителите на 5 зодиакални знака са с изключително експресивни по природа и реагират особено драматично на всичко. Те обичат да преувеличават и  това е техният традиционен начин да реагират във всяка ситуация.

Със сигурност и вие сте срещали такива хора и често сте попадали в капана техните емоции и капризи. Това не са обикновените мрънкалници. Тук става дума за майсторска манипулация с добре изиграна артистична роля. Тези хора са родени крале на драмата и просто няма как да не блеснат във всяка една ситуация!

Тяхното странно поведение лесно привлича вниманието на околните и ги завърта във вихъра на драмата без да се усетят какво се случва. И така, ето 5 представители на зодиака, които са официално признати за най-добрите манипулатори, твърди pinkvilla.com.

Зодии, които са признати  крале на драмата:

Лъв

Лъвовете винаги ще бъдат на върха на класацията. Те обичат да привличат цялото внимание на околните върху себе си и да бъдат в центъра на събитията. Така че, създаването на някои голяма драма е лесен начин те да застанат в центъра на вниманието. Но това не е вредно за другите, те просто обичат да изразяват нещата в доста емоционално. Преекспонирайки ситуацията, те успяват да излязат победители без околните да разберат.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци се характеризират със своята свръхекспресивност. Така че, те всъщност не създават драма, за да привлекат вниманието, това е просто естественият им начин на реакция. Каквото и да правят, ще го правят с огромно преекспониране. Техните опоненти в един момент започват да се чувстват виновни за това, че са създали проблем. И така манипулацията е факт!

Скорпион

Скорпионите са прекалено драматични, когато са ядосани. Те са страстни и емоционални личности, които лесно могат да трансформират действията и думите си в яростен гняв. Те няма да позволят на нещата да отминат безнаказано, без да се заровят дълбоко в проблема. Яростта може да ги зарежда с енергия дълго време, а преувеличаването на проблема категорично ще накара опонента да отстъпи и да се извини, дори и да е прав.

Дева

Девите са заслужили прозвището крале на драмата заради суетния си характер. Те винаги се опитват да бъдат и да правят нещата перфектни, което често води до голямо количество емоции и преувеличения. Те винаги се опитват да бъдат перфекционисти, но това ги прави едновременно и добри манипулатори. Когато нещо се обърка, те умело ще използват ситуацията, ще преекспонират проблема и ще излязат победители.

Рак

Представителите на зодия Рак са прекалено емоционални и чувствителни и затова са влезли в класацията на драматичните манипулатори. Те често преекспонират въпросите за здравословните си проблеми. Те ще отидат достатъчно далеч, за да представят една лека драскотина като голяма и смъртоносна рана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com