6 неща, които ще го накарат да избяга от теб

3574
6 неща, които ще го накарат да избяга от теб
Снимка: iStock

Липсата на себеуважение с времето ще отблъсне и хората, които те смятат за неустоима. Мъжете харесват жени, които се уважават и обичат.

Представяме ви шест неща, които карат жените да си тръгнат от една жена.

1. Липса на самоуважение.

Това възприятие се случва на подсъзнателно ниво. Като липса на самоуважение визираме основно вашите отношения. Няма как да си готова да му простиш почти всичко. Или направо – всичко. Ако той се отнася зле с теб, обижда те и те лъже, тегли чертата и защити интересите си.

Ако във връзката ти се случват неща, които за теб са неприемливи, постави ясни граници. Ако партньорът ти те обича наистина, това няма да охлади чувствата му, а, напротив - ще ги засили.

Ставаш ли за сериозно гадже

От дълбока древност до днес, човекът е стадно животно, част е от общество, винаги усеща принадлежността си към род, роднини, мъж, жена,...

2. Проектираш негативизма си върху него.

Това също кара мъжете да загубят интерес към половинките си. Преодолей вътрешните си негативи – не ги проектирай върху мъжа в живота си. Това ще ви попречи. Той ще усеща бариери заради предразсъдъците, с които гледаш на него.

Негативността, която в случая пак проектираш върху мъжа до теб, този път е причинена от емоционални травми, получени от минали връзки. Ако не си се примирила с тях и не си ги преодоляла – вероятно просто ти е рано за нова връзка. Протекциите ти може да те карат да виждаш неискрени намерения и потенциални проблеми дори при най-искрена любов от негова страна. Може би първоначално известно време ще опитва да ви се докаже, но едва ли ще му хареса… И едва ли ще продължи дълго.

4. Обвиняваш другите за проблемите си.

Склонността да обвиняваш някой друг за собствените си грешки и проблеми също може да накара мъжа да избяга. Ако редовно го обвиняваш например, че ти разваля настроението, без обаче да се замисляш защо се стига до там, това е ужасно. Помисли добре, преди да правиш такива изказвания – наистина ли е искал да те нарани или ти тълкуваш нещата неправилно?...

Как късаш с гаджето според зодията

Прекрасно е да имаш връзка, да се чувстваш обичан, щастлив, задоволен. Да има с кого да си поговориш вечер, докато хапвате заедно, да и...

5. Не го уважаваш.

Ако се подиграваш непрекъснато с убежденията и принципите му, държиш му тон пред хората, със сигурност с времето той не само ще изстине към теб, но и въобще няма да иска каквато и да било комуникация. Общувай уважително с мъжа, ако искаш да останеш с него.

6. Не се обичаш толкова, колкото заслужаваш.

Любовта към самия себе си е истинският път към щастието. Ако не се обичаш достатъчно и не се стремиш да промениш това, той няма да има желание да те учи да се обичаш. Нито да обичаш него.

Намери причини да обичаш, уважаваш и да оценяваш себе си високо и точно такива, каквато си. Ако сама не обичаш себе си, няма да умееш да обичаш когото и да било.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com