6 признака, че сте жена с лош характер

22898
6 признака, че сте жена с лош характер
Снимка: iStock/Guliver

Понякога правим неща, които сме научили от семействата си и дори не се замисляме, че те могат да бъдат пагубни за нашето. Също така, ако сте прекалено взискателни и никога не сте доволни от партньора си, това в крайна сметка може да доведе до развод. Никой не би искал да е с човек, който не го оценява и не може да го направи щастлив. В следващите редове ще ви покажем 6 признака, които ви правят лош партньор. Ако се разпознаете в някой от тях, то се опитайте да се промените в името на общото ви бъдеще и щастие.

Не си затваряте очите за дребните грешки

Всеки има своите недостатъци и понякога е трудно да си затворим очите и за дребните грешки. Никой обаче няма да е с жена, която постоянно критикува и е недоволна. Все пак вие сте взели решение да живеете с този човек и да го приемете такъв, какъвто е. Вместо да го критикувате и оформяте по своите стандарти, помогнете му да стане по-добър, но с любов.

3 зодии, които никога няма да се променят заради теб

Има хора, които се променят заради своите близки и партньори, но тези три зодии никога няма да го направят. Вижте кои са представителит...

Не изразявате всичко, когато сте разстроени

Това пък е другата крайност на това да го критикувате за всичко. Когато си премълчавате по сериозните въпроси, вие само трупате негативна енергия. В резултат на това се стига до скандали и чести обиди. Вместо това, просто седнете и поговорете с партньора си. Това е много по-градивно, отколкото да го таите в себе си и да не му казвате нищо.

Винаги сте с половинката си

Да, в началото определено е чудесно да излизате навсякъде заедно. В един момент обаче това може да се тълкува, като че мъжът ви е куче на каишка. Това показва единствено само вашата несигурност, която изразявате в контрол. Никой мъж не иска да бъде контролиран и определено понякога има нужда от своята среща с приятели без вас. Това не значи, че не ви обича, просто всеки човек има нужда от своето време. Вместо да се сърдите, отделете внимание на хобито си или пък на това, което досега не сте имали възможност да свършите.

Винаги искате да печелите спора

Една връзка се гради на взаимни компромиси. Никой мъж не иска винаги да печели или жена. Ако искате постоянно да е на вашето, това показва несигурността у вас. В крайна сметка партньорът ви има нужда от уравновесен човек, а не от егоист. Следващият път, когато искате да спечелите спора, се запитайте дали наистина се нуждаете от това и защо ви е нужно. Ако не намерите основателна причина, тогава се „предайте“.

Не подкрепяте съпруга си

Дори да има лошо ден и не му окажете нужната подкрепа, той ще го помисли като безчувствие. Да, понякога просто се нуждае да го изслушате, друг път да го прегърнете. Каквото и да иска, го направете, защото именно така правят хората, които обичат другия. Само с „приятелско потупване“ няма да постигнете нищо.

Какво издава разхвърляният дом за човека?

Когато отидете на гости и влизайки видите истински хаос или дори още по-лошо - мръсотия и мизерия, вероятно първото нещо, което ще си п...

Постоянно сте на телефона

Да, съгласни сме, че в днешно време комуникацията е през телефона. Но дори да сте двама е хубаво социалните мрежи да са на заден план. Това може да изнерви съпруга ви и да се чувства пренебрегнат. Нищо няма да ви стане, ако няколко часа не сте онлайн, а се наслаждавате на компанията му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com