6 типа бельо, които всяка жена трябва да има

13735
6 типа бельо, които всяка жена трябва да има

Всички жени притежаваме голяма част от „задължителните” модни елементи – елегантни черни обувки с тънък ток, бяла тениска, износени дънки, стилен блейзър и т.н. Често обаче пренебрегваме онези части от облеклото, които остават скрити от погледите на хората. Да, бельото никой не го вижда. Само че бельото е първото нещо, което слагате върху тялото си и последното, което сваляте, затова не го пренебрегвайте. А ето и кои са моделите, които ще ви накарат да се чувствате различно всеки ден.

1. Удобни боксерки

Разбира се, започваме с тях, защото удобството е на първо място! Макар да приличат на типично мъжки модел, боксерките могат да изглеждат и адски сладко, стига да подберете свежи и жизнерадостни цветове. А защо пък не си устроите вариация на пижамено парти по женски?

2. Стягащо бельо за изваяни форми

Носили ли сте някога стягащо бельо? С негова помощ лесно можете да прикриете някои недостатъци на фигурата и поне оптически да свалите 1-2 килограма. Как да не го обичаш!

5 причини да не носите бельо

Ходенето без бельо има както верни привърженици, така и върли противници. Днес битуват някои заблуди, най-голямата от които е, че ходен...

3. Бикини за „онези дни”

Ако трябва да сме честни, в „онези дни” от месеца хич не ни пука с какво бельо сме, стига да спре да ни боли корема и да има някой, който да ни донесе килограм течен шоколад. Е, затова повечето от нас имат специални гащи, предназначени именно за този период от месеца – по всяка вероятност износени бикини в неутрален или тъмен цвят, които седят в дъното на чекмеджето през останалото време.

Останалите три типа ще откриете ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com