60-годишна дама ще раздели благородно печалбата си от 200 000 лева

31700
60-годишна дама ще раздели благородно печалбата си от 200 000 лева

Тази седмица най-голямата късметлийка се казва Витка Алачева от с. Коларово, област Благоевград, която спечели 200 000 лева от билета на Национална лотария  „Лото +“.

60-годишната усмихната дама е собственик на хранителен магазин в селото и е истински почитател на Национална Лотария и ТВ предаването. Витка ще раздели страхотната  награда с продавач-консултантката в магазина й и момче на 19 години, което тази година ще бъде абитуриент. Тримата купили печелившия билет заедно и си казали, че ако спечелят ще си разделят печалбата поравно. Закупуват последните 3 билета от местната поща и още с първото изтриване виждат най-голямата печалба от 200 000 лева, криеща се в билета „Лото +“. Късметлиите ще отидат заедно на екскурзия, а всеки ще реши как да похарчи останалата  част от своята сума. Витка си мечтае за здраве и за още малки печалби, за да поддържа емоцията и да продължава да участва в предаването. „Истинско щастие е печалбата от Национална лотария, чувството е неописуемо. Няма да го забравя никога“, сподели развълнувано Витка.

Намерен случайно лотариен билет донесе 1 млн.долара на американец

Американец спечели 1 млн.долара от билет на държавната лотария, който намерил случайно преди година. 27-годишният Марвин Мартинес попад...

В надпреварата за нова лека кола от предаването Национална лотария, усмихнатата водеща Вяра Атова определи на случаен принцип „На крачка от късмета“ да застанат: Жельо Тодоров от Варна, Михаил Тончев от град Първомай и Теодора Шкодрова от град Кнежа. В началото на играта Теодора имаше преднина пред господата, но с третия си ход Жельо рискува и избра придвижване с 2 крачки, а отворената монета беше с негова снимка. След него Мишо посочи монета № 3, която определи края на играта и Жельо си тръгна с мечтания чисто нов френски автомобил в комплект със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева. Силно развълнуван, след края на предаването, Жельо сподели, че първата дестинация, която ще посети с новата кола е София.

Във втората поред игра „Сейфове“, за максимална печалба от 60 000 лева един срещу друг застанаха Кирилка Маринкова от град Радомир и Живко Михайлов от град Сунгурларе. Първа, след като отвори два червени знака „Х“, си тръгна Кирилка с печалба от 5 500 лева. Живко продължи във втория кръг със сумата от 13 500 лева. 64-годишният господин започна със „зелена светлина“ и надпис „х3“, което го подтикна да рискува и да продължи играта си с надежда да отвори още златни сейфове. За съжаление следващите му два избора криеха червен знак „Х“. Живко сподели след предаването с екипа на Национална лотария, че не е хазартна личност, но все пак е решил да рискува спечелените до момента 13 500 лева и така си тръгна със 6 750 лева, които ще използва за здравето си - възстановяване на двете си колена.

В играта за максимална печалба от един милион лева „MEGA JACKPOT” участваха: Албена Томанова от с. Костандово, Мариана Богачова от София, Иван Стоилков от с. Кавракирово, Мариана Акалиева от Велико Търново и Елеонора Стоянова от Генерал Тошево. Най-висока карта изтегли Иван, а завъртането на „Колелото на късмета“ му определи да играе за 250 000 лева. Иван направи първата си грешка на четвъртата сфера, след което се посъветва със семейството си и спря участието си със сумата от 20 000 лева - въпреки целта, която си беше поставил – печалба от поне 30 000 лева. 26-годишният късметлия разказа, че си е мечтал да участва точно в тази игра, а печалбата ще използва за ремонт на жилището си.

Вяра Атова връчи плик с печалба в размер на 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“ на Силвия Бойкова на 27 години, която очаква второ дете и печалбата ще използва за него.

16 млн. долара от американска лотария останаха непотърсени

Късметлия, спечелил 16 милиона долара от лотарията Пауърбол в американския щат Флорида, така и не е потърсил печалбата си, предаде ИТАР...

Всички късметлии в предаването можете да видите ТУК

Допълнителна информация за „Национална лотария”:

Предаването „Национална лотария“ с водещи Захари Бахаров и Вяра Атова се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария –„Сбъдни мечтите си“ или „Мега Милиони“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 (телефонът е без добавена стойност) и да стискат палци да бъдат изтеглени. Минималната парична награда, с която може да си тръгне всеки е 500 лева.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО, Shell  и SNG, касите на EasyPay и FastPay, търговска верига Lafka, Handy, Internity, Office 1 Superstore, Булсатком, Blizoo, Net 1, CrediTour, T-post, FACTOR I.N., Alkom, Viva credit, супермаркети CBA, Хипермаркети HIТ, магазини Мания и SDI брокер.

590 млн. долара печалба за един щастливец в САЩ

590 млн. долара печалба от лотарията "Пауърбол" в САЩ, при това само за един човек - това е равносметката от последния джакпот на играт...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com