Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 мъже разказват как са стигнали до ИЗНЕВЯРА

14 декември 2020, 11:27 часа

Анонимна американска анкета за отношенията и връзките разкрива най-честите пътища, по които мъжете стигат до изневяра. Те разказват от собствения си опит защо и как се е стигнало до това да изневерят на своите често дългогодишни връзки, а ето и техните разкази:

1. „Никога не съм си мислел, че ще изневеря на съпругата си, но дойде и такъв ден в живота ми. Нищо не беше планирано. Работех до късно в офиса, със съпругата ми отдавна правехме любов не повече от веднъж седмично, а на мен страшно ми липсваше. В случая бяхме пропуснали поне 2-3 седмици. На работа беше и една колежка, която никога не ме е привличала особено. Умората, късният час на работа и близостта ни един до друг, докато работехме по важен проект, направиха така, че след секунди бяхме без дрехи... и така се случи, бързо, неочаквано и никога повече не се повтори.“ (Джордж, 37 г.)

2. „Имах дългогодишна приятелка, с която вече не сме заедно, именно защото разбра, че съм ѝ изневерявал. Не ми липсваше секс с нея, не ми липсваше близост, но някак си се чувствах като „вързан“ прекалено дълго време с един и същи човек. Завоевателят в мен проговори и просто ми се прийска да се докажа, че още го мога. Излязох на бар и съвсем целенасочено се прибрах с жена, която едва познавах. Не съм сигурен дали съжалявах след това, беше ми хубаво и очевидно разбрах, че тази връзка, в която съм, някак си не ми е достатъчна и не ме прави щастлив.“ (Антъни, 26 г.)

3. „Изневерих на съпругата си, защото от години бракът ни беше истинска скука и не ме е срам да си го призная. Тя се превърна в домакиня, която само следи дали децата са си написали домашното и дали има прясно печено във фурната. Забрави, че има мъж до себе си и аз си го припомних с най-близката си приятелка. Беше хубаво и определено не беше само за веднъж.“ (Майкъл, 44 г.)

4. „Стигнах до изневяра, защото у дома непрекъснато се карахме с годеницата ми. Искаше ми се някак да прекратя тази връзка, но не със задълбочен разговор, а с постъпка, която тя никога не би ми простила. Знам, че звучи ужасно, но раздялата наистина беше бърза и доста по-безболезнена.“ (Брайън, 25 г.)

5. „Направих грешка, за която съжалявам и до ден днешен. Бях щастливо женен, с едно прекрасно детенце, имах си всичко – хубаво семейство, добра работа и голяма къща, в която наистина цареше щастие. Интересно беше, че наистина не ми липсваше дори близост с жената до мен. Просто имах близък приятел, който отдавна имаше авантюра с негова колежка и непрекъснато чувах колко е хубаво, колко е вълнуващо и как това му дава адреналин, който не може да замени с нищо друго. Подлъгах се да пробвам, точно както, когато ти дават да опиташ марихуана за първи път – казваш си, че нямаш нужда, но за да си „готин“ и като другите, просто си дръпваш... и след това не можеш да спреш. Съпругата ми разбра след 3 месеца връзка с жена, която бях открил в интернет. Пет години по-късно продължавам да съм сам и единствената ми утеха и радост е, когато взимам детето си за уикенда. А съпругата ми... отново е щастливо женена и вече с второ дете. Все още я обичам.“ (Джон, 35 г.)

6. „С жена ми бяхме заедно над 20 години, никога не съм бил от хората, които са поглеждали настрани към чужди хора. В един момент обаче осъзнах, че по-млад няма да стана, че скоро потентността ми съвсем ще загасне и просто ми се искаше да направя нещо лудо като за последно. Да си припомня какво е да си млад, какво е да си с друга жена и емоцията от това. Направих го само веднъж, донякъде ми хареса, донякъде разбрах, че е нямало много смисъл от това действие. Все пак съпругата ми не разбра и мисля никога да не я разочаровам. Всички грешим, нали?“ (Травис, 56 г.)

7. „Изневерих, защото бях много ревнив и несигурен в себе си. Все смятах, че приятелката ми ме лъже с други хора и реших да си ѝ го върна, още преди да съм разбрал със сигурност. Все криеше телефона си, имаше тайни разговори и един ден така се скарахме, че не издържах – излязох от нас, отидох при бившата си приятелка и правихме най-дивия секс, който някога съм правил. Когато се върнах вкъщи, приятелката ми беше решила най-накрая да си признае всичко – готвела ни дълго пътуване в Тайланд, разговорите и криенето на телефона били с туристическата агенция, така че да не разбера каква изненада ми е подготвила. Почувствах се унизен, страшно засрамен и гузен. Признах си веднага, а връзката ни приключи още същата вечер“. (Джордан, 31 г.)

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес