7 неща в женското тяло, които отблъскват мъжете

10167
7 неща в женското тяло, които отблъскват мъжете

Много жени си мислят, че мъжете гледат телата им под лупа и всичко, което самите те не харесват в себе си, не се харесва и на мъжете до тях. Истината е, че не целулитът или стриите отблъскват мъжете, а съвсем други неща, които ще ви разкрием още сега:

1. Олющен лак по ноктите – мъжете смятат това за немърливо и това им подсказва, че жената, с която са, не се грижи много за външния си вид. Освен това изглежда много немърливо и определено не приляга на никоя жена, което от своя страна отблъсква мъжете.

3-те най-красиви жени според зодията

Има жени, които могат да пленяват само с красотата си, без дори да си мръднат пръста. Те излъчват особен чар, движат се грациозно, крас...

2. Окосмяването – да, мъжете все повече са свикнали да не виждат нито косъмче по тялото на жената до себе си. Това е нещото, което може силно да ги отблъсне и да прекъсне изцяло желанието им за секс.

3. Мазната коса – косата е едно от най-еротичните и женствени неща у една жена. Мъжете определено забелязват, когато косата на жената до тях не е поддържана и не изглежда добре. Затова дами, никога не подценявайте колко са наблюдателни мъжете до вас.

4. Миризмата – разбира се, че никой мъж не може приема това, че жената до него не ухае на рози и ароматни масла. Ясно е, че лошата миризма се свързва с ниска хигиена, която може да убие желанието за секс на всеки един мъж.

5. Кофти бельо – и не говорим за скъсано такова, а за такова, което се смята за секси, но всъщност е просто липса на добър вкус. Мъжете си падат по стилното бельо, не по червени дантели и пухчета, които могат да бъдат много отблъскващи.

11 сигурни знака, че си играе с теб и не иска връзка

Много жени си мислят, че щом имат човек до себе си, то значи че той иска сериозна и задълбочена връзка. Има обаче знаци, които ни подск...

6. Проблемна кожа – суха, лющеща или зачервена кожа. Кожните проблеми, които всъщност могат да се излекуват, са нещо което много отблъсква мъжете. Изглежда сякаш жената не се грижи за здравето си, което не е приятно за нито един мъж.

7. Неувереността – знаем, че това не е част от тялото, но е част от жената, която най-много отблъсква мъжете. Няма по-секси от една уверена жена, която не се притеснява от тялото си, каквото и да е то.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com