7 неуловими черти на женския магнетизъм

2059
7 неуловими черти на женския магнетизъм
Снимка: iStock

Женствеността не е само ефирна рокля и коса като на Рапунцел. Женският магнетизъм се крие именно в неуловимите детайли.

1.       Поза

Със сигурност сте забелязали сами как известни холивудски актриси или членове на кралското семейство държат гърба си изправен. Позата ви е първото нещо, което хората забелязват, когато ви срещнат.

Нито едно перфектно облекло няма да спаси положението, ако се отпуснете безнадеждно и се разхождате като въпросителен знак.

2.       Изражение на лицето

Кой иска да се срещне или да направи комплимент на мрачно неприветливо момиче? Наблюдавайте изражението на лицето си през целия ден: колко често се мръщиш и изглеждаш уморена и заета? Разбира се, всеки ден се сблъсквате с различни трудности и проблеми, но въобще не е необходимо другите да четат за това по лицето ви. Следващият път, когато се хванете, че отново изглеждате мрачни - постарайте се и опитайте се да се усмихнете малко.

7 скрити навика, които убиват женствеността малко по малко

3.       Походка

Може би не винаги успявате да разпределите правилно времето и след това тичате като ураган цял ден, за да направите всичко. Или може би дори се е превърнало в навик? И вече не забелязвате как „бягате“, размахвайки ръце, дори и да не закъснявате никъде. Спрете се. Издишайте. И забавете малко. И след като се върнете у дома, организирайте модно ревю пред огледалото: наблюдавайте коя походка ви дава повече увереност, тренирайте флиртуващо завъртане на главата и движения на ръцете.

4.       Реч

Важно е не само какво казвате, но и как го казвате. Ако речта ви е пълна с паразитни думи и сте голям фен на вулгарните изрази, не се изненадвайте защо винаги попадате на "грешните" мъже. Подобното привлича подобното – не забравяйте това. Няколко "закони" на правилната реч: умереност, ясна дикция, липса на паразитни думи и междуметия.

5.       Движения

За да разкриете максимално своя женски магнетизъм, включете осъзнаването. Добавете смисъл към всяко ваше движение- нека е спокойно и гладко. Дихателна техника, при която издишването е по-дълго от вдишването, ще ви помогне да подредите не само мислите си, но и тялото си: отървете се от „щипките“, суетенето и научете осъзнаването чрез движение.

Как да разкриете женствеността си (част I)

6.       Поглед

Вашият навъсен поглед изпод сбръчкани вежди няма да може да привлече възхитените погледи на другите. Знаете, че очите са огледалото на душата, а също и средство за женски чар и привлекателност. Нека лицето ви остане спокойно и приветливо, а искрите да „танцуват“ в очите ви. Мъжете са особено добри в „четенето“ на очите – помислете какво точно искате той да види в тях?

7.       Подробности

Можете да останете женствени дори когато сте отишли ​​в магазина с анцуг. Има няколко детайла, които ще придадат още повече чар на вашата визия: здрава, блестяща кожа отвътре, чиста, спретнато вързана коса, добре поддържани нокти, спретнати дрехи и обувки. Когато всичко по-горе се появи във вашия „арсенал“, ще бъдете изненадани и щастливи да откриете как се променя отношението на другите към вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com