7 съвета как да спечелите симпатиите на шефа си

11723
7 съвета как да спечелите симпатиите на шефа си

Да спечелите доверието и симпатиите на шефа си може да бъде голям плюс за вашето бъдещо професионално развитие. Дори може да ви донесе повишение.

Неразбирателствата на работното място могат да са много стресиращи както за вас, така и за вашите лидери, което води до намаляване на ефективността на работата. Ето защо, ако имате някакви затруднение в комуникацията с вашия шеф, може да приложите тези 7 прости правила, по съвет на специалисти от Money, които ще помогнат за изглаждане на отношенията.

13 знака, че сте любимец на шефа

Обществена тайна е, че всеки шеф си има любимци. Някои началници обаче не го показват толкова открито, за да не бъдат обвинени в предуб...

1. Заложете на креативността и интуицията си. Ако искате шефът да ви харесва, опитайте да предвидите неговите/нейните нужди на работното място и направете опит да ги разрешите или поне да ги облекчите, без да ви го възлагат като задача. Използвайте въображението си и ще бъдете възнаградени по един или друг начин.

2. Изпращайте седмично съобщение. Не, не става въпрос за безсмислени, умилителни или благодарствени съобщения. Изпращайте на шефа си кратък седмичен обзор на свършеното от вас, както и на предстоящи задачи по текущи проекти. Това ще го държи информиран и следващият път на опашката за повишения, вие ще сте в първите редици.

3. Запазете позитивното си отношение към работата. Хората, които винаги виждат чашата наполовина празна, могат да са истински проблем в атмосферата на всеки офис. Много мениджъри споделят, че няма нищо по-лошо от това да се работи с негативни хора. Те изсмукват енергията на всички около тях. Не бъдете енергийни вампири – запазете позитивизма си на работа.

Останалите съвети ще откриете в Expert.bg!

20 чудати неща, поискани от шефове

В един идеален свят шефът ви би бил съвсем нормален човек, с нормални изисквания към вас и вашите колеги. Истината обаче е, че не живе...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно