8 неща, от които да се откажете през юни 2023 г., за да сте по-щастливи

1650
8 неща, от които да се откажете през юни 2023 г., за да сте по-щастливи
Снимка: iStock

Щастието не идва с изобилието, а с освобождаването от всичко излишно. Експерти в областта на биоенергетиката и астролозите разказаха какви чувства, емоции, неща и действия определено ще бъдат излишни в началото на лятото на 2023 г.

Отлагане и безделие

Спрете да отлагате нещата за по-късно. Няма нужда да бързате, но бавният ритъм на живот може да не е толкова ефективен. Астролозите и експертите силно препоръчват да се борите с мързела във всяко от неговите проявления.

Многозадачност

През юни, особено през втората му половина (поради ретрограден Сатурн), вниманието и продуктивността на почти всички зодиакални знаци значително ще намалеят. Това означава, че ще трябва да поемете само една задача наведнъж. Многозадачността ще бъде основният проблем по пътя към успеха. По-добре е да направите едно нещо добре, отколкото две едновременно и хаотично.

Щастието е в малките неща!

Жажда за клюки

Не разпространявайте слухове. Енергийната среда ще предразполага към максимална честност и опазване на чуждите тайни. Ако нечия репутация пострада заради вас, ще ви е трудно, защото Вселената определено ще иска възмездие.

Слабост

Никога не се отказвайте, ако срещнете някакви трудности по пътя. През юни е важно да се движите по права линия или да заобикаляте препятствията, но в никакъв случай не трябва да отстъпвате. Постарайте се да станете по-успешни във всичко - в любовта, делата, работата, бизнеса. Късметът в началото на лятото на 2023 ще обича упоритите и силни хора.

Невъздържаност

Въпреки цялата положителна аура на този месец, много неприятни думи и дела ще бъдат запомнени от другите по-добре от нещо добро, положително. Тук астролозите препоръчват да следвате неутралния път - по-добре е да не казвате нищо, отколкото да търсите някои думи, които могат да освежат разочарованието, негативизма. Излишъкът от думи и емоции няма да ви помогне, особено ако искате да поправите стореното.

Енергия на щастието: Какво ще ви помогне да направите всеки ден щастлив?

Изобилие

Този юни няма нужда да се стремите към излишество в нито едно от проявленията им. Изобилието не винаги се отразява добре на аурата ни, особено що се отнася до работа, преговори. Посветете време на себе си, на близките си и оставете финансовите дела за строго отредената за тях част от деня.

Алтруизъм

Да помагате на други хора винаги е добре, но през юни трябва да го правите умерено. Според прогнозите, много хора ще се опитат да се възползват от добротата на някой друг, за да прехвърлят отговорността за собствените си дела на другите. Ако помагате на всички безразборно, просто нямате достатъчно време и енергия за собствените си проекти и задачи.

Навикът за пожелателно мислене

Това е един от най-лошите навици за предстоящия юни. Планетите и звездите са подредени по такъв начин, че определено имаме достатъчно сили и енергия да реализираме плановете си. Единственият проблем е, че много хора може да мислят, че вече са постигнали нещо, въпреки че всъщност са далеч от желания резултат. Например през юни мнозина ще започнат лъжливо да си мислят, че харесват някого. Ако ви се струва, че заслужавате повече, тогава първо се опитайте да проверите дали сте направили достатъчно, за да мислите така.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com