8 правила за съжителство с жена

5251
8 правила за съжителство с жена
Снимка: iStock

Мъжът трябва да е гъвкав, за да може да живее щастливо до красива и умна жена. Според стереотипите мъжът най-много на света цени независимостта си и свободата си.

Все пак доста представители на силния пол разрушават този стереотип и заживяват с жена. Но при съжителство с жена има много правила, които мъжете трябва да спазват. Ето основните от тях:

Ето с кои зодии съвместния живот е най-труден

Съвместният живот има и своите трудни моменти. Не всичко върви по мед и масло. Конфликтите и трудностите са неизменна част от него. Нуж...

1. Мъжете не трябва да ровят никога в личните вещи на половинката си. Също така не трябва да вдигат скандали, ако тя реши да порови в техните. Факт - светът е устроен не съвсем справедливо. Жените считат себе си за тайнствени същества и искат да си останат такива.

2. Мъжете не бива да пълнят хладилника със сладолед и бира, когато жената, с която живеят, е на диета. Въобще – в такива моменти е препоръчително те да се хранят навън и да дъвкат силни дъвки, преди да се прибере у дома.

3. Трябва да се сдобиете с голямо легло. Когато в него спят двама, в нощта то се превръща в бойно поле за територия. На сутринта самите ние не помним „военните действия“, но подсъзнанието е отмъстително – то помни всичко.

4. Не трябва да си седи вкъщи по цял ден. Да, това е много важно. Когато започнете да живеете заедно, ще ви бъде доста интересно. Може би и двамата ще искате да сте заедно през цялото време. Въпреки това – излизайте! Защото в противен случай след време, когато се сетите, че имате и приятели, и хобита, може да се наложи да обяснявате, че чувствата ви не са изстинали… Тя ще е свикнала, че винаги сте с нея и промените ще изглеждат като променено отношение.

7 признака на приближаващ развод

Разводът в днешно време се е приел за съвсем нормално явление и много хора вече не се впечатляват на този семеен разпад, но ако е засег...

5. Не я карайте да се налага да ви моли за пари за общото ви домакинство. Процесът на искане на пари е неприятен – както за искащия, така и за даващия. Така че, за да си го спестите, просто сложете определените за домакинството пари на място, до което да имате достъп и двамата.

6. Не определяйте график за интимните си отношения – графикът хич не е лошо нещо, просто няма място, когато става въпрос за интимност и страст.

7. Ако живеете в неговия дом, той трябва да избягва да го подчертава. Ако пък сте във вашия, не трябва да го нарича „твой“. Да се научи, че нещата са ваши и не сте си на гости.

8. Мъжете не трябва да правят забележки, дори когато в общия дом е настъпила абсолютна неразбория. Жената винаги ще обясни, ако все пак го направят, че са си взели половинка, а не домашна прислужница.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво никога не се прави през Страстната седмица?
Какво никога не се прави през Страстната седмица?

В Църквата думата страст се използва в два случая: когато се говори за неестественото, греховно влечение на душата, например за страстта на пиянството,...