8 въпроса, които всеки мъж трябва да си зададе, преди да се ожени (част I)

4863
8 въпроса, които всеки мъж трябва да си зададе, преди да се ожени (част I)
Снимка: https://www.pexels.com/

Без значение колко сте добри, страстта обикновено се разпада и на какво тогава ще се основават отношенията ви? Помислете, дали момичето има ценности, които са ви близки, или вече започва да показва зъбите си? За да предотвратим всички рискове, предлагаме да отговорим на няколко въпроса, които ще ви помогнат да проверите съвместимостта си в любов.

Въпрос 1. Как съвпада вашият начин на живот?

Ще може ли да се впишете в живота на другия, като го обогатите качествено? Любовта е любов, но е трудно да се разбирате с човек, който в много отношения се различава от вас. Той е месояд, тя е веган; Той обича активните пътувания, тя е упорита домошарка; Единият е човек на изкуството с добра духовна организация, другият е стоманена дама, която управлява голяма корпорация и мрази празни приказки. Някой в ​​тези отношения ще трябва да се приспособи, да се пречупи. Готови ли сте за такива жертви или очаквате, че всичко ще се реши от само себе си? По-добре е да мислите за такива неща на брега, преди да се гмурнете в морето. Само така, няма да страдате от разочарования на по-късен етап.

Въпрос 2. Близки ли са ви нейните интереси?

Всеки в този живот иска да намери сродна душа, с която да сподели хобитата си. Помислете, ако се интересувате от компанията на вашата жена, може ли да чатите по цял ден или просто да мълчите за удоволствие? Каква е вашата съвместимост? Какво ви обединява, освен интимността и удобствата? Искрата във връзката не е всичко. Може да запълните липсващите фрагменти със социални постижения, комуникация с приятели, да родите дете. Проблемът е, че децата растат, красотата избледнява - и какво ще получите в крайна сметка? Ще можете ли да уважавате някой, който не ви е интересен като личност?

Въпрос 3. От какви средства тя живее, как е свързана с финансите?

Важен нюанс. Съвпадат ли идеите ви за разходната позиция, как виждате ролите си в двойка? Добре е и двамата да са доволни от сценария „хляб-домакиня“, но ако не? Ако приятелката ви мечтае да има деца и да се установи у дома, а имате нужда от надежден бизнес партньор, който да реши проблемите си сам? Или тя е привлечена от мегаполиса, за да завладее етапа на модела, да изгради кариера, да лети в първа класа и иска да живеете на тихо уединено място и да пасете крави? Това е сериозна причина да се замислите, дали ще си претеглите ценностите.

Въпрос 4. Била ли е омъжена, има ли деца, спомени от миналото?

Рядко мъже, попадащи под чара на жена, изпитват нужда да се ровят в „мръсното бельо“ на своята муза. Защо да съсипвате приказката, когато се вижда идеална съвместимост? И тогава се появяват изненади под формата на деца от предишен брак, които живеят с бабите си, или десетки мъже, които продължават да й се обаждат. За да избегнете подобни „подаръци“, по-добре е да знаете за всичко предварително. От колко време приятелката ви живее сама, има ли деца, недовършена връзка, печат в паспорта си? Всичко може да се случи в живота. Не трябва да се хвърляте сляпо на първия човек, когото срещнете, в службата по вписванията.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com