9 тайни, които жените крият от мъжете

3653
9 тайни, които жените крият от мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Може да имаш връзка отскоро, да си имаш сериозно гадже от години или да си семейна от десетилетия. Каквото и да е, факт е, че при всяко положение винаги ще имаш своите тайни от мъжете и никога няма да се разкриеш напълно пред тях, дори пред любимия си.

Да поддържа мистерията около себе си пред силния пол, това е основна част от същината на всяка истинска жена. Дори в една дълготрайна връзка, жената е способна да изгради истинска мрежа от малки загадки около себе си, за да бъде още по-интересна в очите на половинката си. Това може да е всичко – от имената и бройката на бившите ти гаджета, до начина ти на ходене до тоалетната или сънищата и сексуалните фантазии.

1. И жените имат косми

И жените имат косми, да – дори по лицето. Това може и да шокира някои лековерни или по-неопитни мъже, но е факт, колкото и да не ви се вярва. Наистина, повечето дами си имат почти невидимо с просто око окосмение по лицевите части, докато при други то се вижда по-лесно и полагат огромни грижи за неговото отстраняване.

2. Жените също се самозадоволяват

И жените също се самозадоволяват като мъжете. Като всеки човек, дамите също си имат своите естествени нужди. И макар да мастурбират, не говорят за това постоянно и толкова, колкото силния пол. Всъщност повечето от нежните създания предпочитат да не споделят най-интимните си тайни пред партньорите си, а какво остава за непознати и не чак толкова близки хора.

Липсва ли романтика на връзката ви

3. Дамите не винаги изпитват удоволствие от секса

За никого вероятно не е тайна, но макар да го обожават, всъщност дамите далеч не всеки път изпитват удоволствие от секса. Може и да не ви го казват от деликатност, от срам или за да не наранят мъжкото ви его, но жените рядко получават онова, от което имат нужда в леглото, дори често лъжат и симулират оргазъм за пред мъжа.

4. И да – нежните създания също... изпускат газове

Мнозина си мислят, че това е типична грубиянска черта на мъжкия пол, които обикновено издават онези характерни звуци и миризми, но не. Дамите също отделят газове, макар и по-деликатно и свенливо. Все пак и те са хора и физиологията си иска своето. Просто в такъв случай като джентълмен се направете, че нищо особено не е станало и отминете нататък...

5. Всяка жена крие килограмите си

Всяка жена, дори и най-слабата, се притеснява за теглото си, винаги се мисли за дебела, пази диета и крие теглото си. Килограмите сигурно са най-добре пазената тайна на жената.

6. Във връзка с горното – въпреки всичко няма жена, която да не продължи да бъде гладна след салатата, която от кумова срама си е поръчала за вечеря в ресторанта. Може обаче жената да умира от глад цяла вечер и няма да си го признае пред вас никога.

6 начина да върнете романтиката във връзката си

7. Не я питайте никога с колко мъже е спала

Мъжете, с които една жена е спала, са си лично нейна работа. Никога не я питайте за бройката, защото ще си имате главоболия. В крайна сметка нали в момента тя е с вас?

8. Направете се на мъж, когато ви помолят

Жените често ни молят да свършим това или онова, дори да ни се струва, че това е абсолютно безсмислена молба. Дори да смятате, че тя може да свърши тези неща и сама, направете го, нали сте мъж. Може просто да иска да ни види силни, мъжествени и полезни поне веднъж.

9. Жените се нуждаят от нас

Каквото и да си мислите, жените наистина имат нужда от вас като мъж, макар обикновено да се държат като направени от стомана. Те обаче се нуждаят от стабилен партньор до себе си, да са сигурни, закриляни и обичани. Една жена може да е силна и независима, но винаги накрая се влюбва...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com