Ако жената си търси мъж, това са 5-те най-подходящи мъжки зодии

20398
Ако жената си търси мъж, това са 5-те най-подходящи мъжки зодии
Снимка: iStock/Guliver

Смята се, че мъжете узряват по-късно от нас и понякога това е причина, поради която изпитваме трудност в откриването на правилната половинка за нас. Ако сте необвързани и все още търсите сродната си душа, но искате да е вече зряла и стъпила здраво на краката си, ето към кои 5 зодиакални знака може да се насочите, според мнението на експерти астролози. 

Лъв

Лъвовете обикновено са много надъхани и на 40 години вече имат стабилна кариера. Те се радват на успеха си и не пестят средства, но им липсва човек, с когото да споделят тези моменти. Лъвовете са щедри и обичат да правят на любимите си подаръци с повод или без. Той е лоялен и жизнен, независимо от възрастта.

Скорпион

Ако сте се отегчили от младежките характери, които често не знаят какво искат, то ще се насочите в правилната посока, ако се срещнете с мъж Скорпион. Те са зрели, страстни, апетитни, харизматични. Никога няма да се отегчите в тяхно присъствие. Те са много лоялни и няма да ви изневерят, но е възможно да са малко недоверчиви и да ревнуват, защото просто сте по-млада от тях.

От кои мъже трябва да се пазите според зодията

Телец

Телците са романтични, трудолюбиви, всеотдайни и лоялни. Когато се влюбят, те се посвещават само и единствено на любимата жена, а ако ви се роди дете – то знайте, че вашата връзка ще бъде завинаги. Телецът няма да позволи семейството му да се разруши и би направил всичко възможно, за да го запази здраво и стабилно. С възрастта може би стават малко по-скучни, но са много добри в леглото, както и в кухнята.

Стрелец

Мъжките представители на този знак определено знаят как да внесат свежа глътка въздух в живота ви. Те са много забавни, енергични и с оптимистична нагласа за света. Знаят как да направят всеки проблем да изглежда незначителен. Независимо от възрастта им, Стрелците не се състаряват духом. Те са приключенци и много мъдри хора, от които със сигурност може да черпите съвети.

Водолей

Водолеите са още едни интелигентни и уважавани мъже, които са доста по-възрастни от нас. Те могат да ви впечатлят още на 10-та минута със знанията си, както и със своята харизматичност, защото определено знаят как да се държат в компанията на жена. Водолеите обичат различни хуманитарни каузи и са филантропи, като по темата могат да ви демонстрират много. Представителите на тази зодия си остават все така енергични и забавни, лоялни и отговорни са.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com