Ароматна четворка - какви парфюми обичат зодиите

2333
Ароматна четворка - какви парфюми обичат зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Зодиакалните ни знаци могат да ни кажат много за това кои сме - от чувството ни за стил до личността ни. Но знаехте ли, че зодиакалният ви знак може да даде представа и за парфюмите, които предпочитате? Точно така - ароматите, които използват определени зодиакални знаци, винаги могат да бъдат забелязани и запомнени, независимо дали за добро или за лошо! Нека да разгледаме кои зодиакални знаци обичат да се развихрят, когато става въпрос за избор на парфюм.

Огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец

Родените под огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец често избират смели и дръзки аромати, които се открояват в тълпата. Ако сте Овен, вероятно предпочитате флорални аромати с плодови нотки като лилия или жасмин. Родените под знака на Лъва са склонни да предпочитат дървесни аромати като сандалово дърво или кедър, докато Стрелците може да изберат пикантни аромати като черен пипер или канела. И трите знака предпочитат силни парфюми, защото искат присъствието им да се знае, където и да отидат.

Земните знаци - Телец, Дева и Козирог

Ако вашият зодиакален знак е един от земните знаци - Телец, Дева или Козирог - вероятно сте склонни към класически, непреходни миризми. Телците се наслаждават на флорални аромати с нотки на цитрусови плодове, докато Девите често се насочват към чисти и свежи аромати като бебешка пудра или лен. Козирозите обикновено се наслаждават на мускусни парфюми, в които има намек за кожа, както и на топли нотки на подправки като ванилия или индийско орехче. Земните знаци държат на изтънчеността, но все пак ценят класическите аромати, които правят впечатление на околните.

Въздушни знаци - Близнаци, Везни и Водолей

Родените под въздушните знаци - Близнаци, Везни и Водолей - имат по-еклектични вкусове по отношение на парфюмите си; това може да означава всичко - от сладки цветя до опияняващи мускуси! Близнаците обикновено предпочитат сладки аромати като ягода или захарен памук, докато Везните са склонни към леки флорални нотки като роза или момина сълза. Водолеите често избират екзотични аромати с мускусни нотки като пачули или сандалово дърво. Въздушните знаци обичат да опитват нови неща, така че не се изненадвайте, ако предпочитанията им към ароматите често се променят!

Водни знаци - Риби, Рак, Скорпион

Водните знаци, сред които Риби, Рак и Скорпион, имат слабост към парфюми и аромати, които съдържат цитрусови аромати. Такива аромати им напомнят за плавността, която използват, за да се ориентират във всяка предизвикателна ситуация - парфюмите с нотки на портокал, лимон и лайм ги пренасят в състояние на вътрешно спокойствие. Някои обитатели на водни знаци дори стигат дотам, че свързват подобни парфюми с вроденото си разбиране за дълбочината на вътрешните си емоции и вдъхновяват разговори, които водят до по-голямо себепознание.

Заключение за зодиите и парфюмите

Независимо дали търсите нещо нежно или нещо по-смело от живота, вашият зодиакален знак може да ви помогне да направите своя избор на парфюм! От сладки цветя до опияняващи мускуси - в зависимост от звездния знак всеки може да намери нещо за себе си - така че какво чакате? Започнете да изследвате нови аромати още днес!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com