Астрология и цвят: Как цветът влияе на човешката енергия

3063
Астрология и цвят: Как цветът влияе на човешката енергия
Снимка: iStock

Те могат да ви помогнат да привлечете внимание и да срещнете правилните хора. Ако сте избрали стила си правилно, тогава усещате как реагират на вас. Може да валят оферти, около вас да се събират само правилните хора и т.н.

Разглеждайки наталната карта на човек, можем да видим един от основните меридиани, който отговаря за първото впечатление и показва определен стил и поведение на човек. Същият този стил привлича повече внимание към човек, а цветовете ще донесат късмет в точното време. Меридианът се нарича Асцендент и е вторият знак от зодиака за човек.

Ако вашият асцендент минава през знака Овен, тогава спортно-младежкият стил ще ви подхожда. Също така, секси рокли и скъпи бижута ще ви помогнат да създадете желаната визия. Цветът на късмета е червен.

Още: Скъпоценни камъни за привличане на пари според астрологията

Асцендентът преминава през знака Телец, за да привлечете вниманието, трябва да изберете висококачествени неща за себе си, може би дори така, че марката да е забележима. Всички пастелни нюанси ще свършат работа, а светло синьото е цветът на късмета.

Асцендентът преминава през знака Близнаци, свободният стил ви отива. Всички светли нюанси привличат късмет. Синьото, жълтото и сивото работят особено добре.

Асцендентът преминава през знака Рак, не обичат конфликтите и избират романтичен стил за себе си. Пола лале, блуза или красива розова рокля определено ще привлекат вниманието на другите!

Асцендентът преминава през знака Лъв - честни и горди хора. Те инвестират много пари в имиджа си. Златни бижута, ярки дрехи, жената винаги подчертава своите предимства в дрехите. Мъжете често имат скъпи часовници на ръцете си. Цветовете на успеха са жълто и оранжево.

Още: Венета Райкова: На ретро Меркурий се връщат бившите

Асцендентът според зодия Дева определено не обича да привлича вниманието, особено чрез дрехи. Винаги се отнасят критично към себе си и към другите. Обичат бижутата със смисъл, а цветът им на късмет е бялото.

Асцендентът преминава през знака Везни са най-привлекателните хора, доста спокойни и много дружелюбни. Те често поръчват дрехи от известни дизайнери. Те няма да копират нечие облекло. Малина и изумруд са цветовете на късмета.

Асцендентът в Скорпион е пълна мистерия. Техният стил ще развълнува другите хора, когато носят много кожа и вериги. Това определено е стилът на фаталната жена и мъжете изглеждат невероятно в костюм и бяла риза. Цветовете на късмета са черно и сиво.

Известните марки разклащат енергията на асцендента Стрелец, а лилавото е цветът на късмета.

Още: Кое е вашето духовно животно според зодиакалния ви знак

Асцендентите Козирог - една жена винаги изглежда делово, но мъжът никога няма да си позволи спортни панталони и шапка с помпон. Цветът на късмета е черен и графитен. Бизнес стилът е най-успешен за тях.

Асцендент Риби – мечтателни хора. Забелязват се, когато са облечени в червено. Това е цветът на тяхната сила! За успеха им е много важно да носят бижута, но без фанатизъм. Винаги им се обръща много внимание, защото са истински психолози.

Кой може да носи рубини? Няколко астрологични правила

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com