Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивши съученици се срещнаха след 70 години и се влюбиха

18 май 2021, 06:35 часа

Бивши съученици от Великобритания се намериха и влюбиха един в друг след 70-годишна раздяла. Те споделиха историята си в The Sun.

81-годишният Тони Джаксън и 80-годишната Глория Лукс се познават от детството си. Учили са заедно в началното училище, били са приятели и са играли в театрални представления. Но след завършване на гимназията в началото на 50-те години пътищата се разделили. Оттогава те не са се виждали.

Единственият път, когато те се свързаха, е бил през 2003 г., когато Джаксън се обади на Лукс, за да се извини, че няма да отиде на събиране със съученици. През 2020 г. той открил телефонния й номер, докато преглеждал стари документи и решил да разбере дали тя все още е жива.

Оттогава двамата отново започнали да общуват, а ковид-пандемията ги сближила. Те се срещали няколко пъти, започнали да се чуват по 5-6 пъти на ден и скоро се обяснили в любов.

Лукс казва, че след смъртта на съпруга си дори не е мислила да започне нова връзка, но външният вид на нейния училищен приятел променил всичко.

Джаксън също е вдовица, има деца и 16 внуци.

Сега пенсионерите планират пътуване из Великобритания. „Загубихме твърде много време и трябва да го компенсираме“, каза мъжът в интервюто.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес