Боти и ботуши 2021 - кои са най-актуалните модели за тази зима?

9824
Боти и ботуши 2021 - кои са най-актуалните модели за тази зима?
Снимка: Instagram

Въпреки че зимата е специфичен сезон, тя предлага разнообразие от възможности за модерни и топли визии. Дизайнерите са ни подготвили нови удобни и модерни модели дамски боти, наред с широка гама от други стилни обувки за студения сезон.  

Представяме ви някои от основните тенденции. Започваме, разбира се, с ботушите с висока подметка, плътно следвани от вечната класика - кожените ботуши и ботушите до коляното. И последни, но не на последно място - ботушите с връзки. Ще ви дадем и няколко препоръки за модерни тоалети при комбинация с всеки от посочените модели.

Туристически боти - с какво да ги носим?

Превърнете роклята в звездния елемент от вашия гардероб и инвестирайте в модели с флорални елементи, плисирани щампи или такива, които инспирират максимално свободен аутфит. Ако залагате на стилен гардероб, насочете избора си към плавни кройки с микс от щампи. Вдъхновете се от не кого да е, а от най-стилните скандинавски знаменитости в Instagram, които определено знаят как да се справят с модата в студено време. След това приложете наученото и изградете своя аутфит с чифт апрески с цветни връзки, идеални за дните, в които температурите са много ниски.

Боти и ботуши с декоративни детайли от кожа с косъм

Искове заради наводнения: 6 хил. евро за ботуши, 500 евро за буркани със сладко

Доста странни искове за обезщетения са били подадени след голямото наводнение в Източна Германия през миналото лято. Класацията се вод...

Перфектни за допълнителна топлина и за ексцентричен, луксозен детайл на визията. Ботушите с декоративни детайли от кожа с косъм, естествен или изкуствен, се превърнаха в най-удобната тенденция тази зима. Независимо дали избирате модели с дължина до коляното, или до глезена, си подсигурявате стил и комфорт, без значение колко ще паднат температурите навън. Такива ботуши могат да бъдат добре съчетани в аутфит с почти всяко зимно яке и чифт готини дънки. В идеалния случай трябва да имате няколко зимни якета, измежду които лесно да изберете подходящото за деня, независимо дали се подготвяте за работа, или за вечерна среща с най-добрите ви приятелки.

Ботуши до коляното

Доста стилни за офиса и достатъчно устойчиви и топли за зимните улици, кожените ботуши до коляното ще бъдат вашите надеждни обувки за зима 2021. Изберете модел с нисък ток, който е лесен за носене, както с любимите ви поли и рокли, така и с панталони, втъкнати вътре, в стила на 70-те! От миди поли до дънки, можете да носите тези кожени ботуши с почти всичко, което е актуално и модерно за зимата.

Ботуши за сняг

Всяка елегантна жена се страхува от дните, в които ѝ се налага обуе снежните си ботуши. Но не и този сезон! Дизайнерите са ни подготвили зимни ботуши, по-модерни от всякога. От детайли от изкуствена кожа, до цветни връзки и подметки на платформа, винаги ще се чувствате в крак с модата в актуалните за тази година ботуши за сняг.

Боти с връзки

Осмелете се да комбинирате любимата си асиметрична миди пола по различен начин - заедно с чифт боти с връзки и истински рокендрол топ. Аутфит, идеален за онези следобеди за пазаруване, които искате да завършат с коктейл в любимия ви бар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Колко време трябва, за да втаса козунака?
Колко време трябва, за да втаса козунака?

Тестото за козунаци обикновено втасва три пъти и се меси дълго, внимателно и съсредоточено. Оставете тестото на топло място за 1,5-2 часа да втасва. Температура...