Българско вино с 92 точки в най-престижната класация на САЩ

22562
Българско вино с 92 точки в най-престижната класация на САЩ

Една от най-престижните американски винени медии - списание Wine Entusiast класира българското вино Домейн Бойар Каберне Совиньон Резерва на 16 място в класацията си ТОП 100 за най-изгодна покупка (BEST BUY) на Американския винен пазар за 2016 г. Виното е оценено с 90 точки, което е признание за изключително качество.

Най-големите специалисти в Америка ежегодно оценяват и селектират напитките с най-високи качества на Американския пазар в различните категории. В журито са членовете на Американския институт за оценяване качествата на напитките и екипът на Tastings.com.

Гласуването се провежда “на сляпа дегустация”, така че никой от журито не може да види, нито кое е виното, нито от коя държава е.

Тази система дава възможност на всеки член да се фокусира изцяло върху качествата на съответната напитка (в случая виното) без да се влияе от пристрастия към определена държава или производител.

А състезанието, с което Американските екперти всяка година оценяват най-качествените напитки в различните категории на алкохолите (The World Value Wine Challenge - America's oldest annual international Wine Competition) оцени виното Домейн Бойар Селекшън Траминер с 92 точки. Това е изключително висока оценка.

Така двете вина на родната изба Домейн Бойар попаднаха сред най-добрите вина в света!

Това е пореден успех за нашата изба, която всяка година печели най-престижните отличия на най-големите и важни международни винени състезания – Винали Интернасионал (Париж), Конкурс Мондиал (Брюксел), Мундус Вини (Германия) и др.

Новите вкусове на лятното приключение са Frutino Rosé и Frutno Pinot Grigio - защото ги заслужаваме

Лятото е сезонът на доброто настроение. Знаем, слънчевите лъчи ни карат да се чувстваме по-щастливи, а дългият ден ни дава възможност д...

Високите оценки на потребителите и експертите на световните винени конкурси и медии, показват защо Домейн Бойар вече 25 години е водещ износител на качествени български вина на най-големите световни пазари.

Постоянното качество е това, което отличава компанията от повечето родни производители. Тази година компанията разширява асортимента си с нови качествени вина и от новата много успешна реколта 2016.

Сред водещите марки продукти на Домейн Бойар са: Domaine Boyar Reserva&Selection, Quantum, Rue Romance, Elements, Boutique Collection, Platinum, Solitaire…

Домейн Бойар произвежда вина с най-доброто съотношение качество-цена във всяка ценова категория. Компанията също така предлага и най-голямото многообразие на видове и стилове вина в широка гама от сортове и блендове. Като освен традиционните Мерло, Каберне Совиньон, Мавруд, Шардоне и др., работи и с всички нови и модерни сортове като Совиньон блан, Пино Гриджо, Вионие, и др.( от белите) и

Сира, Каберне Фран, Малбек, Карменер, Пино Ноар и други (при червените)…

Избите на „Домейн Бойар“ и „Кортен“ донесоха най-много медали за България от „Световното по вино“

Феноменален успех завоюваха българските вина на най-престижния в света независим конкурс, Concours Mondial de Bruxelles, който се прове...

Високото качество на добра цена, разнообразието и отличната маркетингова и търговска политика са това, което гарантира успехите на Домейн Бойар у нас и по света.

Още едно доказателство за високите резултати на компанията са оценките от класацията на ICAP Bulgaria, които определиха Домейн Бойар за най-успешната и бързо развиваща се българска винена компания за 2015 и Superbrands Bulgaria, които отличиха марката – “Домейн Бойар” за лидер в категорията “вино” у нас.

През последните две години Домейн Бойар се превръща и в един от най-големите вносители на вина в България. Като избата ни е партньор на най-големите и авторитетни винени компании в Европа и Америка – Accolade wines, Constellation Brands, Barton&Guestier, вината на рок-легендата Стинг и много други.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com