Цветът на лака за нокти издава характера ви

12446
Цветът на лака за нокти издава характера ви

Лакирането на нокти е един от най-лесните начини да изразим себе си. Лакът може лесно да се нанесе и изтрие, затова можем често да го сменяме според последните модни тенденции и настроението си. Но макар да съществуват многобройни цветови опции, обикновено един нюанс ни е фаворит и най-добре представя личността и настроението ни. Какво казва цветът на лака ни за нашия характер. Ето и част от отговорите:

ЧЕРВЕН

Смел цвят, който показва, че обичате да демонстрирате увереност и доминантност. Не се страхувате да блестите и искате да привличате погледите върху себе си.

РОЗОВ

Момичешкият розов цвят ви издава, че сте добронамерени и обичате забавленията. Имате силна интуиция и не се съобразявате с общественото мнение.

ОРАНЖЕВ

Смелост и импулсивност са първите неща, които ви описват. Оранжевият цвят е пълен с топлина и енергия, които се асоциират с ентусиазъм и изобретателност. Не се интересувате какво мислят хората за вас и определено обичате да се забавлявате.

ЛИЛАВ

Ако предпочитате да лакирате ноктите с в лилави нюанси, вие сте изобретателна и творческа натура. Лилавото е цветът на кралете и благородниците, показва увереност и индивидуалност. Този цвят издава и мистериозната ви и емоционална страна.

СИН

Красивите нокти изискват специална грижа

Когато говорим за грижа за ноктите нямаме предвид посещения на скъпи салони и използване услугите на маникюрист. Всичко можем да постиг...

Синият цвят се асоциира с мир и спокойствие, но когато говорим за лак за нокти, е доста по-различно. Вие сте ексцентрични, търсите забавления и вълнуващи преживявания. Добронамерени сте, с млад дух и отворени към нови неща.

ЧЕРЕН

Вие сте бунтари по природа и не вървите по течението. Вие сте творческа натура с нестандартно мислене. Може да сте авторитарен и сериозен човек, но и доста безразсъден.

НЕОНОВ

Търсите внимание и не се страхувате да сте в центъра на вниманието. Вие сте безстрашни, енергични и душата на компанията. Обичате да сте на сцената, лесно започвате разговор, дори и с непознати. Неоновите цветове варират от искрящо зелено до розово. Който и нюанс да изберете, издавате креативната си същност.

ТЕЛЕСЕН

Телесният цвят показва, че сте спокойни, консервативни и не сте суетни. За някои този цвят е доста обикновен, защото не изпъква, но всъщност може да изглежда и доста стилно. Вие вдъхвате уверености може да ви се има доверие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com