Датска телевизия прави за деца анимация за мъжа с най-големия пенис в света (СНИМКА)

27449
Датска телевизия прави за деца анимация за мъжа с най-големия пенис в света (СНИМКА)
Снимка: Thinkstock/Guliver

Джон Дилерманд има изключителен като размери и подходящ за разнообразна употреба пенис, поради което датският еквивалент на BBC, DR, има нов анимационен сериал, насочен към деца от 4 до 8 години за Джон Дилерманд, съобщава в The Guardian.

Какво е микропенис и как влияе на секса?

Много малко мъже имат микропениси. Все пак, ако вие сте един от "микромъжете" (или просто ви е любопитно) ето някои обстоятества, които...

Човекът с най-дългия пенис в света преодолява трудностите и предизвикателствата с рекордните си по размер гениталии. Не е изненадващо, че сериалът предизвика дебат за това какво трябва да съдържа и какво не трябва да съдържа детската телевизия.

След премиерата в събота опонентите осъдиха идеята за мъж, който не може да контролира пениса си.

„Това наистина ли е посланието, което искаме да изпратим на децата, докато сме в средата на огромна вълна #MeToo?“ пише датската авторка Ане Лизе Марстранд-Йоргенсен. Шоуто идва само месеци след като телевизионната водеща Софи Линде стартира датското движение #MeToo.

Кристиан Грьоз, доцент и изследовател на пола в университета Роскилде, каза, че вярва, че издигането в култ на силата на мъжките гениталии в програмата може само да върне равенството. „Увеличава стандартната идея за патриархално общество и нормализира „културата на съблекалнята“, която се използва за оправдание на много лошо поведение от страна на мъжете. То е предназначено да бъде смешно - така че се смята за безобидно. Но не е. И ние учим на това нашите деца."

Ерла Хайнесен Хойстед, клиничен психолог, която работи със семейства и деца, заяви, че вярва, че противниците на шоуто може би прекаляват. „Джон Дилерманд разговаря с деца и споделя начина им на мислене - и децата наистина намират гениталиите за смешни“, каза тя.

Обвиниха в кражба мъж заради прекалено голям пенис

Продавачка от магазин за дрехи накара 47-годишен мъж да свали панталоните си, след като го заподозря в кражба, съобщи The Sun. Мъжът т...

„Шоуто представя мъж, който е импулсивен и не винаги се контролира, който допуска грешки - както правят децата, но най-важното е, че Дилерманд винаги го прави правилно. Той поема отговорност за своите действия. Когато една жена в шоуто му казва, че трябва да държи пениса си в гащите, например, той слуша. Което е хубаво. Той е отговорен.”

Хойстед призна, че моментът не е добре избран и че предаването за деца може да е било мислено за изобразяване на „различия и разнообразие“ отвъд огромен дилер (датски жаргон за пенис; dillermand буквално означава „човекът-пенис“). "Но това категорично не е сексшоу", каза тя.

DR, датската обществена телевизия, има репутацията да разширява границите - особено за децата. Друг ярък образ, насочен към децата, е Onkel Reje, популярна фигура, която псува, пуши лула и отбягва банята. Персонаж в Gepetto News накара консерваторите да настръхнат през 2012 г., когато разкри любовта си към облеклото на другия пол. И Ultra Smider Tøjet предизвика възмущение през 2020 г., като представи на деца на възраст 11-13 години група от голи възрастни, но, твърди Хойстед, подобна критика е неоправдана.

„Каква култура създаваме за нашите деца, ако е добре те да виждат „перфектни“ тела в Инстаграм - подобрени, цифрово или козметично - но не и „истински тела“?“, каза тя.

DR отговори на последната критика, като каза, че също толкова лесно може да направи програма „за жена, която няма контрол над вагината си“ и че най-важното е децата да се радват на Джон Дилерманд.

Защо мъжете изпращат снимки на пениса си?

"Когато получа снимка на нечий пенис изпитвам отвращение и учудване", разказва Клементина. Веднъж до такава степен се вбесих, че запрат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com